Partner login

Avanserte kniver - helt enkelt

Hultafors - Norge

En riktig god kniv skal ligge perfekt i hånden og være lett å bruke. Samtidig skal den være robust, pålitelig og ha alle viktige funksjoner.

Hultafors universalknivVi vet, for vi utviklet de nye knivene sammen med profesjonelle håndverkere som testet hver eneste detalj i praksis. Først da de var helt fornøyde visste vi at de nye knivene ville leve opp til de strenge kravene som stilles hver dag på jobben.

De nye knivene våre kan du enkelt åpne uten verktøy, og du mater frem og låser bladet med bare én hånd. De har et bekvemt og ergonomisk utformet fingergrep som øker sikkerheten når du må bruke krefter i arbeidet. Dessuten har alle knivene en avsmalende spiss, noe som gir deg høy presisjon på alle områder.

For å skape så brukervennlige kniver som mulig, har vi fjernet alle unødvendige detaljer og redusert antallet bevegelige deler. Dette øker levetiden til knivene da det finnes færre deler som kan gå i stykker eller komme bort. Dessuten blir det lettere å holde knivene rene, f.eks. for gips.

Spør oss