Partner login

Om våre produkter

Hultafors - Norge

"Funksjon og presisjon som kjennes i hånden."

Imagecaption=Håkan Carlsson | Product Manager, HultaforsDu kan spørre alle type håndverkere. "Skal det være ordentlige saker skal det være Hultafors".

Da vet du nemlig at du får håndverktøy som gir deg best mulig funksjon, sikkerhet og presisjon. Verktøy som tåler tøffe tak, er holdbare og først og fremst er gode å kjenne i hånden.

Grunnen er ganske enkel. Når vi utvikler våre produkter gjør vi det sammen med profesjonelle brukere. Vi setter oss inn i deres arbeidssituasjon og lytter til deres behov. De er dessuten med og tester produktene frem til både de og vi er fornøyd med resultatet. Dette er den eneste måten for at vi skal være sikre på at våre verktøy fungerer i praksis og gjør din jobb enklere.

Vår kunnskap om din og andre håndverkeres hverdag er unik. På lik måte som vår erfaring. Det hele startet i 1883 da Karl-Hilmer Johansson Kollén konstruerte den nå så verdenskjente tommestokken. Siden da har vi i 130 år fortsatt å utvikle og produsere håndverktøy for håndverkere. Verktøy som du kan stole på i enhver situasjon, hver dag.

Håkan Carlsson
Produktsjef, Hultafors

Spør oss