Partner login

Built by hand

Det finnes mange verktøy du ikke skal undervurdere, men det virkelige håndverket kommer fra hendene dine.

Det er der minner skapes.

"Sløyd var favorittfaget og det føltes naturlig å jobbe med hendene"

Lukten av tre er slående i snekkerverkstedet til innredningssnekker Mikael Seppänen. Her står store industrisager side om side med klassiske håndverktøy. Jeg tar en prat med Mikael mens limet tørker på noen dører han akkurat har satt sammen.

Møt innredningssnekker Mikael Seppänen

"Jeg har alltid vært glad i utfordringer"

En behagelig lukt av høvlet treverk treffer meg i det jeg går inn i verkstedet der håndverkeren Petter Gantelius arbeider med å restaurere vinduer. Vindusrammene henger pent ned fra taket og venter på sin tur til å gjennomgå en kjærlig restaureringsprosess.

Møt håndverkeren Petter Gantelius
@gantelius_fonsterhantverk

Skarp og pålitelig

HDC stemjernet kan med sitt flate blad ligge tett inntil underlaget, noe som gjør det mulig å komme til steder hvor andre stemjern ikke kan. Stemjernet er det optimale valget for arbeid som krever både styrke og presisjon.

Les mer om HDC stemjernet

Ta vare på hendene dine

Hendene spiller en svært viktig rolle i løpet av dagen, spesielt når du arbeider med håndverk som yrke. Sørg for at du velger kun det beste når det kommer til håndverktøy.

Les flere interessante fakta om hender

Japansag for høy grad av presisjon

 Japansagen er et av favorittverktøyene til vindusrestaurerer Petter Gantelius, og vi er overhode ikke uenige. Når du trenger presisjon i hvert kutt er japansagen det optimale valget.

"Japansagen er et verktøy jeg ikke kunne klart meg uten", sier Petter Gantelius.

Les mer om japansagen

Følg oss når vi møter inspirerende håndverkere som forteller deres historier. Se film og les våre interessante artikler i løpet av 2019.