Partner login

Konkurranse Built by hand

Hultafors - Norge

KONKURRANSE! Har du bygget eller lagd noe med dine egne hender som du er ekstra stolt av?

Det finnes mange verktøy du ikke skal undervurdere, men det virkelige håndverket gjør du med hendene dine og det er der minner skapes. Vi vet også hvor godt det føles å oppnå et prosjekt på egenhånd - uansett hvor stort eller lite det er.

Nå ønsker vi å høre din historie!

  1. Publiser et bilde i sort-hvitt av hendene dine på Instagram.
  2. Skriv i bildeteksten hva du er mest stolt av å ha produsert.
  3. Legg til #builtbyhand (du må ha åpen profil for at vi kan se innlegget ditt)


Hver andre uke velger vi en heldig vinner av et verktøy fra Hultafors. Premien er ennå ikke annonsert, men vi kan love deg at du ikke blir skuffet. Last opp bilde og din historie og la oss dele gode minner med hverandre. Konkurransen varer hele 2019.

Vilkår og betingelser

Ved å ta del i konkurransen, aksepterer du Hultafors' vilkår og betingelser, samt Instagram's egne vilkår og betingelser.
Hultafors har rett til å bruke bildet i egne kanaler med grunnlag i markedsføring. Hultafors har rett til å rapportere eller fjerne bildet hvis bildet er ulovlig, etisk eller moralsk upassende, eventuelt upassende objekt.

Markedsføring
Bildet som vinner vil bli publisert på Hultafors' Facebook og på Instagram.

Valg av vinner
En jury bestående av representanter fra Hultafors avgjør hvem som vinner ut ifra bidragene som har blitt publisert på Instagram og tagget med #builtbyhand.

Deltagerne vil bli bedømt ut ifra deres historie kombinert med bildet. Avgjørelsen til juryen kan ikke bli overstyrt og vinneren er selv ansvarlig for eventuell innraportering på skattemelding.

Premien kan ikke byttes mot penger er eller andre produkter.

Vinnere
Vinneren vil bli kontaktet av @hultafors i kommentarfeltet til vinnerbildet eller via e-post. For å motta premie, ta kontakt med Hultafors på følgende epostadresse:. Oppgi navn og adressen du ønsker å få tilsendt premien til.

Utforsk mer

Jeg har alltid vært interessert i å prøve ting som er ansett som vanskelig.

En behagelig lukt av høvlet treverk treffer meg i det jeg går inn i verkstedet der håndverkeren Petter Gantelius arbeider med å restaurere vinduer. Vindusrammene henger pent ned fra taket og venter på sin tur til å gjennomgå en kjærlig restaureringsprosess.

Les mer om vindurestaurerer Petter Gantelius

Built by hand

Det finnes mange verktøy du ikke skal undervurdere, men det virkelige håndverket kommer fra hendene dine.

Det er der minner skapes.

Se, les og blir inspirert av interessante håndverkere

Spør oss