Partner login

Sammenlign produkter

Finn butikk
Friluftskniv OK4
Produktbeskrivelse En kraftig friluftskniv med friksjonsgrep for allsidig bruk. Bladet som er produsert av 3,0 mm japansk knivstål har en skandinavisk slipning og har blitt herdet til 58-60 HRC. Slagfast slire av PP-plast, og smart belteholder av canvas for opp til 80 mm bredt belte for oppbevaring av tennstål. For å takle rust har bladet en elektroforetisk overflatebehandling. Den slipte ryggen på bladet er beregnet for bruk av tennstål. Robust skaft med godt grep i Santoprene hvor bladet går 82 mm inn i håndtaket. Helt enkelt en kniv for alle de tøffe oppgavene som villmarksliv kan tilby
Produktegenskaper
  • Eggen har en skandinavisk sliping for overlegen skarphet perfelt å slipe. Elektroforetisk ytterbehandling (EPD) minimerer risikoen for rust.
  • Det store skaftet er produsert i ekstra slagfast PP-plast og en 82 mm lang tang som gjør kniven svært holdbar og tåler mye påkjenning.
  • Beltehempen i tekstil er tilpasset opp mot 80 mm bredt belte og er utstyrt med en lomme til tennstål. Tekstilhylsteret kan også fjernes dersom du ønsker feste hylsteret på knappen i arbeidsklærne.
  • Den slipte ryggraden på bladet til bruk på tennstål og lasergravert skala optimalisert for friluftaktiviteter.
Total lengde
Art.nr Total lengde
380270 209 mm
Antall/f.pk
Art.nr Antall/f.pk
380270 10 Stk
Bladets lengde
Art.nr Bladets lengde
380270 93 mm
Mer informasjon...