Partner login

Hultafors lanserer nye håndverkskniver

Hultafors - Norge

Alle håndverkere ønsker den perfekte kniven, men hva man skal bruke kniven til endrer seg. Derfor utvider Hultafors sitt knivsortiment. Hver tilpasset ulike arbeidsoppgaver den profesjonelle håndverkeren møter.

Et utvidet sortiment kniver

De nye knivene sammen med Hultafors sine populære håndverkskniver. Sortimentet består nå av 20 forskjellige kniver dedikert til behovene profesjonelle håndverkere har.

Utviklet i tett samarbeid med brukeren

Som vanlig var det å høre på behovene og ønskene til profesjonelle håndverkere utgangspunktet for produktutviklingen ledet av Nikita Golovlev, Head of Design for verktøy hos Hultafors Group.

- Tett kontakt med profesjonelle håndverkere har vært verdifullt både for utvikling av ideer og få detaljene riktig, sier han.

Det nye sortimentet består av en presisjonskniv med friksjonsgrep, elektrikerkniv for enkel kabelstripping og flexikniv med et tynt fleksibelt knivblad.

Kniver til utendørsaktiviteter

To nye kniver er redningskniv og taukniv. Begge utstyrt med taggete stålblad og friksjonsgrep, men redningskniven har butt ende av sikkerhetsgrunner.

- Vi ser også en økende interesse i friluftslivet og utendørsaktiviteter. Derfor har vi også lansert to nye Friluftskniver, forklarer Nikita Golovlev.

Publisert 04 oktober 2016.

Spør oss