Partner login

Hultafors er nå en komplett leverandør av sager

Hultafors - Norge

Da Hultafors begynte utviklingen av håndsager for et par år siden var utgangspunktet at sagene skulle være effektiv, med godt grep og ikke klemme/klype. Etter  lanseringen av håndsager i 2015 presenterer nå Hultafors flere nye modeller som gjør sortimentet komplett.

ledende innen sager

"Vårt mål er å bli ledende innen sager og etter lanseringen av HBX håndsager kan vi nå stolt presentere nye baufilbuer, buesager og flere ulike spesialsager," sier Håkan Carlsson, Product Manager i Hultafors. "Vi utvider også sortimentet med tre korte versjoner av HBX og HBB håndsager."

unik testmaskin

“Under utviklingen og konstruksjonen av sagene har vi brukt en unik testmaskin hvor sagene gjennomgår grundig testing for å sikre at de leverer opp til kravet om presisjon og kontroll,” sier han. “En stor del av utviklingsprosessen er å produsere ergonomisk optimale sager som føles bra i hånden. Dette er en av hovedgrunnene til at profesjonelle håndverkere velger verktøy fra oss.”

3-trinns sliping

For å oppnå optimal presisjon og kontroll fokuserer Hultafors mye på sliping av sagtennene og pulverlakkering av bladene. “For de mest avanserte modellene bruker vi en unik 3-trinns sliping, som gjør sagen ekstremt effektiv og samtidig sørger for fine kutt uten flising,” sier Håkan Carlsson.

et komplett sortiment

Hultafors sitt sortiment inkluderer nå flere ulike håndsager; buesag, baufil og andre spesialsager til saging i de fleste materialer, inkludert metall, betong, tre, gipsplater og plastikk.

Publisert 02 oktober 2017.

Spør oss