Partner login

Hultafors oppgraderer målebånd med CC-gradering

Hultafors - Norge

Vi har allerede markedets mest presise målebånd, men vi gir oss ikke der. Derfor har vi videreutviklet vårt BT målebånd og lagt til en CC-gradering på undersiden. Dette forenkler arbeidet med å sette opp stendere, du bare snur båndet.

Det er stålmålebåndet BT som får gradering på begge sider av båndet.

"Ved å trykke gradering for CC-mål på baksiden av målebåndet vil det bli enklere å måle og tilrettelegge for montering av vegger. Det blir rett og slett enklere å måle riktig, raskt," sier Hultafors produktsjef Per Eriksson.

Etterspurt av profesjonelle håndverkere

Etterspørselen etter en CC-gradering på målebånd kommer fra håndverkere som i dag jobber rundt problemet på ulike måter, f.eks. skjære en planke i riktig lengde for å få riktig distanse mellom stendere.

"Å bruke et allerede eksisterende produkt ved å legge til en gradering er et godt eksempel på hvordan våre produkter kan bidra til en mer effektiv arbeidsdag for håndverkeren," sier Per.

CC-gradering for 30/60 og 45/90 cm

Et dobbeltsidig målebånd i stål for presise mål og ved montering av stendere. Målebåndet er gradert med svært nøyaktig blekkstråleteknikk og matt overflate for enkel avlesning. Undersiden har en gradering for CC-mål som forenkler arbeidsoppgaver som oppsett av stendere. Graderingen er for CC-mål 30/60 og 45/90 cm.

"Dette er en oppgradering av det eksisterende målebåndet, som betyr at kort målebånd stål BT får denne dobbeltsidige graderingen," sier Per.

Målebånd BT finnes i 5 og 8 meter og er tilgjengelig fra 4. juni 2018.

Publisert 13 juni 2018.

Spør oss