Partner login

Hultafors lanserer neste generasjons merkeblyanter

Hultafors - Norge

Hultafors kompletterer sitt sortiment tradisjonelle snekkerblyanter med neste generasjons merkeverktøy. Disse produktene er utviklet i samarbeid med håndverkere fra ulike yrker, hvor måler er å gjøre hånvereres arbeidsdag mer effektiv.

Lanseringen består av tre nye merkeverktøy og tilbehør.

- Vi har valgt å utvikle flere produkter som forenkler hånverkerens arbeidsdag når det gjelder merking. Det har vært viktig for oss å tenke effektivitet, ergonomi og slitestyrke ved utviklingen av disse nye produktene, sier Per Eriksson, Produktsjef Hultafors.

MERKEBLYANT - I HYLSTER MED BLYANTSPISSER

Hultafors merkeblyant er en gripevennlig blyant i et hylster med innebygd blyantspisser. Det smarte hylsteret gjør at du enkelt får ut blyanten og sikrer at hylsteret holder seg på plass. I tillegg er både hylsteret og blyanten designet slik at de ikke ruller.

Blyantspisseren er plassert i hylsteret for enkel tilgang. Gjennom hullet i bunnen av hylsteret kan skitt og fuktighet renne ut for lengre levetid. Alt dette, sammen med det ergonomiske og gripevennlige designet, resulterer i en pålitelig blyant som kombinerer to klassiske design.

- Merkeblyanten er en kombinasjon av den tradisjonelle snekkerblyanten og en klassisk blyant. Ved å kombinere egenskaper fra disse får du en blyant med godt grep, uansett om du ønsker tegne tydelige linjer eller gjøre presisjonsmarkering, sier Per.

REFILL MED RESERVESTIFTER I TO KOMBINASJONER

Refillene er i en smart dispenser med 10 stifter tilgjengelig i to kombinasjoner, enten med 10 stk stifter i grafitt eller 4 stk grafitt og 6 stk kritt, 3 røde og 3 gule. Grafitt stiftene er optimalisert for økt slitestyrke og motstand mot fuktighet.

- Ved å erstatte stiften i stedet for hele blyanten bidrar du til en mer miljøvennlig måte å arbeide på, sier Per.

DYPHULLSMERKEREN FOR MERKING DER DET ER VANSKELIG Å KOMME TIL

Lanseringen innebærer også to dyphullsmerkere som gjør det mulig å merke i trange områder og små hull. Pennene er tilgjengelig i rød og sort permanent tusj slik at den kan brukes på de fleste materialer og underlag.

Publisert 12 juni 2018.

Spør oss