Partner login

Skarpe, holdbare stemjern- alltid tilgjengelig

Hultafors - Norge

En ny venn i hverdagen. Skarp, pålitelig og alltid tilgjengelig. Hultafors stemjern er designet for å kombinere maksimal skarphet med slitesterk holdbarhet.

Er du klar til robust presisjon og allsidig bruk?

Hultafors nye stemmejern

Perfekt slipt klinge i japansk stål, et praktisk skaft som tåler harde hammerslag og et smart hylster som sikrer lett tilgang. Med andre ord et ekstremt allsidig stemjern i mange ulike størrelser.

Din nye venn? Samle tre favoritter i vår unike stemjernsholder, som er enkel å feste i beltet ditt eller oppbevare i en verktøyveske.

Gjør deg klar til et nytt nivå innenfor presisjon og effektivitet.

STEMJERN EDC FRA HULTAFORS

Hultafors stemmejern EDCProfesjonelle håndverkere bruker ikke stemjernet bare til å snitte i treverk. Stemjernet er blitt et allround verktøy, som brukes til å hakke, lirke og skrape med.

Derfor lanserer Hultafors nå stemjern EDC - en ny produktkategori - designet for å kombinere maksimal skarphet med slitesterk holdbarhet. "Robust, allsidig og ergonomisk. De nye stemjernene er et perfekt tillegg i verktøykassen," sier Håkan Carlsson, produktsjef hos Hultafors.

Da Hultafors gikk inn og fulgte profesjonelle håndverkere i deres daglige arbeid viste det seg at det var behov for stemjern som var enkle å bære og som egnet seg til ulike typer arbeid. Bygningsarbeidere, tømrere, gulvleggere, taktekkere, låsesmeder og malere hadde behov for samme ting - et robust stemjern med et skaft som tåler harde slag.

"Stemjern EDC har en perfekt slipt klinge i japansk stål og et praktisk skaft i glassfiberforsterket PP plast, som tåler harde hammerslag. Klingeskaftet er satt inn med ............for å forhindre at det presses inn i skaftet når en slår på det - noe som gjør at verktøyet føles ekstra stabilt. For å gjøre stemjernet lettere tilgjengelig har vi designet et............., som enkelt kan festes på et belte eller en knapp. "Kort fortalt, alle de funksjonene du har bruk for - lett tilgjengelig" siger Håkan Carlsson.

Det nye sortimentet inneholder stemjern med ulike klingestørrelser fra 6-32 mm. For å gjøre stemjernet så sikkert som mulig, har klingen ingen skarpe hjørner og skaftets utforming garanterer et korrekt grep.

IGC HULJERN FRA HULTAFORS

Hultafors huljern IGCHultafors lanserer et nytt huljern - skarpt, pålitelig og alltid tilgjengelig når du skal installere låsekasser og montere hengsler i tredører. Et komplisert arbeid effektiviseres nå betydelig. "Gjør deg klar til en helt ny grad av presisjon" sier Håkan Carlsson, produktsjef hos Hultafors.

Det nye huljernet fra Hultafors er et pålitelig verktøy for låsesmeder som stiller høye krav til presisjon og effektivitet. Klingen er i japansk kvalitetsstål og skaftet er designet til å tåle gjentatte hammerslag. Dessuten beskytter en lett tilgjengelig ..............verktøyet.

Klingeskaftet er forsynt med.................for å forhindre at det presses inn i skaftet når en slår på det - noe som gjør at verktøyet virker ekstra stabilt. Huljern.....................på innsiden gir en nøyaktig radie på 11 mm ved hvert slag. skærpet på indersiden giver en præcis radius på 11 mm ved hvert slag.

Nå kan låsesmeder stole på et helt nytt nivå av presisjon og effektivitet. For å gjøre stemjernet mer tilgjengelig har vi designet en.............., som enkelt kan festes på et beltet eller en knapp. "Kort fortalt, alle de funksjoner du har bruk for - lett tilgjengelig," sier Håkan Carlsson.

Hultafors stemmejernsholder 3 stk.

En nylig undersøkelse viste, at håndverkere ofte veksler mellom ulike stemjern. Derfor lanserer Hultafors også en unik stemjernsholder. Et innovativt produkt, som kan festes til beltet ditt og som gjør det enkelt for deg å kombinere og holde styr på dine 3 favoritt stemjern.

Publisert 19 januar 2014.

Spør oss