Partner login

Lansering av et bredt spekter tvinger.

Hultafors - Norge

Profesjonelle håndverkere vet hvilken forskjell det gjør når de virkelig kan stole på verktøyet de bruker. Dette er spesielt sant når det gjelder tvinger som ofte må settes raskt på plass for å holde sammen, støtte eller stabilisere et prosjekt.

Dette er akkurat hva Hultafors sitt nye sortiment med hurtigtvinger og skrutvinger er til for. "Det som skiller ut våre nye tvinger er at de er enkle å jobbe med, ergonomiske og holdbare. Og best av alt, de gir pålitelig klemkraft over tid," sier Håkan Carlsson, Product Manager hos Hultafors. 

LETTHÅNDTERLIGe profesjonelle tvinger med kraft du kan stole på.

Rask og hendig eller ekstrem klemkraft? Dersom du spør en profesjonell håndverker om hurtigtvinger, er det ofte viktigst at de må være enkle å montere på plass, og ha tilstrekkelig klemkraft for å gjøre en god jobb.  

Derfor har vi prioritert smidig, kompakt og ergonomisk design med slitesterkt materiale. Dette sikrer at de nye QCX og QC hurtigtvingene er ekstremt effektive og enkle å bruke, mens den gir nok klemkraft for sikkert arbeid.

"Vår nye QCX hurtigtvinge har en nett design og et ergonomisk enhåndsgrep med en 2-trinns operasjon, som gjør at du kan jobbe hurtig og effektivt og sikrer tilgang selv på begrensede plasser. Det er produsert i glassfiberarmert nylon og har en helsmidd stålskinne som gjør at den tåler tøffe forhold og opprettholder klemkraften over tid." Sier Håkan Carlsson

Hultafors utvider også sin rekke med profesjonelle håndverktøy med en omfattende serie skrutvinger som har blitt uviklet med de samme prinsippene som hurtigtvingene; enkel å bruke, stable og pålitelig klemkraft.

Den mest kraftfulle tvingen er CM modellen, som er produsert i slagkraftig formstøpt jern. Den har en profilert skinne av forkrommet stål med rifler på begge sider for å redusere risikoen for at armene glir ut ved tilstramming.  

"CFP skrutvinge gir den beste klemkraften opp til 700kg. Det har et pivothåndtak som kan vinkles for å gi den beste kraften når en skal stramme til eller løsne tvingen," Sier Håkan Carlsson.  

Hultafors QCX/QC HURTIGTVINGE.

• Kompakt design og smidig fremre mothold for økt tilgang på trange områder.
• Ergonomisk grep med raskt 2-trinns mating og tilbakestilling. 
• Holdbar glassfiberarmert nylon og helsmidd skinne for ekstra holdbarhet.
• Prisme-sporet gummibelegg minimerer trykkskader og øker klemkraften.
• 8 modeller: Rekkevidde: 150–600 mm, 75-95 mm.
• Klemkraft opp mot 100-120 kg (QCX) 60-70 kg (QC).

Hultafors CF/CFP/CM Skrutvinger.

• Helsmidd, profilert og glansforzinket skinne av stål. (CF/CFP)
• Profilert skinne av forkrommet stål ,ed rifler på begge sider for å redusere risikoen for at armene glir ut ved tilstramming. (CM)
• Pivothåndtak for økt kraft når en skal stramme til eller løsne. (CFP)
• Smidig, fremre mothold for økt tilgang på trange områder. (CF/CFP)
• 22 modeller: Rekkevidde: 100–500 mm, dybde 50-175 mm.
• Klemkraft opp mot 700 kg (CFP) 670 kg (CF) 500 kg (CM)

Publisert 08 juni 2015.

Spør oss