Partner login

Hultafors lanserer nytt sortiment Premium økser

Hultafors - Norge

Hultafors tar nå et nytt grep innen segmentet økser gjennom å legge stort fokus på brukerens opplevelse og ta Hults Bruks tradisjonelle smedhåndverk inn i fremtiden. Den nye Premium-serien består av totalt åtte kvalitetsøkser, fra den lille og allsidige friluftsøksen til den kraftfulle kløyvøksen. For å hylle den 300 år gamle tradisjonen og håndverket av økser i Hults Bruk har øksene blitt oppkalt etter berømte smeder og området rundt fabrikken.

Det nye sortimentet Premium økser består av åtte kvalitetsøkse som strekker seg fra den lille friluftøksen til kraftfull kløyvøks.

"Brukeropplevelsen har vært vårt fokus for denne lanseringen og vi har lagt ekstra mye innsats i detaljene, alt fra kvalitetsforpakning til hjemmesiden," sier Per Eriksson, Produktsjef Hultafors.

oppkalt etter berømte smeder og lokalområde

På Hults Bruk i Östergötland i Sverige har smeder utført sitt unike håndverk i over 300 år. Faktumet er at det finnes veldig få produsenter i verden som bruker smeder med de ferdigheter dette håndverket krever. Hults Bruks historie hylles gjennom at de nye øksene har fått sine navn etter berømte smeder og området rundt fabrikken.

"Arven og kvaliteten i håndverket er det som gjør våre økser så spesielle. Vårt nye sortiment er en hyllest til dette unike håndverket og gjennom å døpe produktene etter berømte smeder og området rundt fabrikken sørger vi for at historien lever videre," sier Per Eriksson.

Livstidsgaranti

Hultafors øksene har blitt produsert på tradisjonell måte siden 1697. Dette håndverket i kombinasjon med kunsten å smi resulterer i pålitelige økser med høy tetthet i stålet, som garanterer lang levetid på produktet. Derfor tilbyr Hultafors nå også livstidsgaranti på øksehodet på de nye øksene.

"Vi har en lang tradisjon med produksjon av økser og prosessen for å smi et øksehode har blitt finjustert over mange år. Resultatet er et enestående håndverk. Våre økser er produsert for å vare gjennom flere generasjoner, så for oss er det et naturlig trinn å nå kunne tilby livstidsgaranti på øksehodet på de nye øksene," sier Per Eriksson.

Åby skogsøks og Hult kløyvøks

Det nye sortimentet økser omfatter både modeller som brukes for tradisjonelt skogsarbeid samt friluftsmodeller for entusiastene. I forbindelse med lanseringen har vi også to nye økse-modeller; Åby Skogsøks og Hult Kløyvøks. For et komplett utvalg lanseres også to tilbehørsprodukter, en slipestein og en allsidig lærmatte.

Publisert 09 april 2018.

Spør oss