Partner login

Lansering av nye håndsager til profesjonelle

Hultafors - Norge

Om du spør profesjonelle håndverkere hvordan en god håndsag bør være, er svarene enstemmig: Den må være effektiv, med et godt grep og må ikke klype. Det var med dette Hultafors begynte utviklingen av sine nye håndsager.

"Vi er ledende på flere områder innenfor håndverktøy. Nå sikter vi oss inn mot å bli like bra på sager også. Håndsag HBX har en rekke unike funksjoner som viser dette," sier Håkan Carlsson, Product Manager hos Hultafors.

Robust design, effktiv kutting og utskiftbare blad.

Profesjonelle håndverkere forventer mye av sine sager. Det handler fundamentalt om effektivitet. Muligheten til å sage raskt, rett og sikkert med et garantert fint kutt hver gang. Dette stiller høye krav til sagen. Den skal være holdbar uten å miste skarpheten, ha et godt grep der kraften overføres i hvert tak og er stabil og nøyaktig uten å bli for tung.

"Vår nye HBX proff sag har et herdet 1 mm tykt blad og en spesiell 3 - trinns sliping. Dette gjør sagen ekstremt effektiv og stabil mens den også gir fine kutt uten flising. Bladet har en miljøvennlig overflatebehandling med voks som gir minimal friksjon og reduserer risikoen for fastkiling"

"Sagen har også et smart og enkelt system som gjør at du raskt kan bytte blad. Dette betyr at du alltid har en skarp sag og eliminerer behovet for å kjøpe en ny sag når den andre blir sløv," Sier Håkan Carlson.

HBX håndsagen har mange funksjoner som har blitt utviklet for å gjøre håndverkerens arbeid enklere. Bladtuppen, for eksempel, er spesielt designet slik at sagen enklere kommer frem på begrensede områder og når du begynner å sage midt i planken.

Den robuste bladbeskyttelsen har et unikt design og en hurtiglås, som gjør det enkelt å ta på og av beskyttelsen til sagbladet. Det ergonomiske håndtaket er bekledd med gummi for perfekt grep. Håndtaket er produsert i slagfast ABS, som gjør at det holder gjennom flere blad bytter.

HBS Handsaw with print

I vår nye sortiment sager, lanserer Hultafors også HBS Håndsag - en allroundsag som har mange av spesifikasjonene som HBX proffsagen, men med et noe enklere design.   

Dette er den nye Hultafors HBX Håndsagen:

• Herdet blad (550 mm lang, 1 mm tykk) for ekstra stabilitet, presisjon og lav vibrasjon.
• Ergonomisk håndtak i slagfast ABS bekledd med gummi for perfekt grep med kraft og presisjon.       
• Tanning med 3-trinns sliping - kombinerer effektivitet, godt feste og fine kutt uten flising. 
• Unik svart miljøvennlig overflatebehandling med voks for lav friksjon, lav vibrasjon og beskyttelse mot rust.
• Enkelt system for bytte av blader så du alltid kan stole på en skarp sag. 
• Kraftig bladbeskyttelse med hurtiglås for effektiv beskyttelse. 
• Unik formet bladtupp som hjelper når du skal begynne å sage i midten av planken.

Publisert 29 april 2015.

Spør oss