Partner login

Hultafors relanserer malerkniv

Hultafors - Norge

Nå relanserer Hultafors sin malerkniv, med forbedret holdbarhet og funksjon på knivspissen.

"Under utviklingen av håndverksknivene våre fikk vi hjelp av de virkelige ekspertene; profesjonelle håndverkere. Vi studerte hva de gjorde, hørte på det de hadde å fortelle og fortsøkte identifisere deres behov. Vi laget prototyper som ble testet, gjorde endringer og testet de igjen. Resultatet ble et unikt sortiment kniver skreddersyddspesifikt for hvordan håndverkeren faktisk arbeider," forteller Per Eriksson, produktsjef hos Hultafors.

Utviklet i samarbeid med håndverkere

Alle håndverkere ønsker den perfekte kniven til sitt arbeid, men ulike yrker har ulike krav og behov. Derfor har håndverkerens synspunkter spilt en viktig rolle under utviklingsprosessen.

"Vår tette kontakt med profesjonelle sluttbrukere har vært uvurderlig, både tidlig i fasen og senere ved finpussing av detaljer," sier Per.

Malerkniven var en av de 20 håndverksknivene Hultafors så på og har nå relansert en oppgradert versjon.

Malerkniven - mer enn bare en kniv

Faktumet er at malerkniven er et trippelfunksjonsverktøy. Først og fremst er det en kniv, men du kan også bruke den til å skru ut skruer og åpne malerbokser.

"Vi har fått en del tilbakemeldinger fra sluttbrukerne om at konstruksjonen på knivspissen ikke var holdbar nok. Derfor har vi nå gjort en oppgradering av knivbladet og forsterket spissen som nå er tykkere, bredere og mer kjegleformet slik at den skal være bra nok," sier Per.

Den nye knivspissen passer også bedre til standardskruen PH2 enn tidligere og fungerer også bra på mindre skruer.

Den nye malerkniven erstatter den gamle og vil være tilgjengelig fra juni 2018.

Publisert 25 juni 2018.

Spør oss