Partner login

Hultafors utvider sitt sortiment laserverktøy

Hultafors - Norge

Hultafors utvikler stadig sitt verktøysortimenter for kresne håndverkere. De nyeste tilskuddene består av tre brukervennlige laserverktøy – inkludert en distanselaser - som gjør håndverkerens arbeidsdag mer effektiv.

”Vi har manglet noen produkter i laserkategorien”, sier Hultafors Produktsjef Per Eriksson. ”Derfor har vi utvidet sortimentet med krysslaser, punkt- og krysslaser og distanselaser, verktøy som vi tidligere ikke har hatt i vårt sortiment.”

brukervennlig

I følge Per Eriksson har de tre nye laserne blitt designet med fokus på brukervennlighet, både når det gjelder forståelse og bruk. ”Våre nye intuitive laserverktøy er enkle å forstå og bruke, slik at de brukes mer effektivt,” sier han.

HDL 80 distanselaser

HDL 80 er Hultafors sin første distanselaser og er et brukervennlig verktøy med rekkevidde opp til 80 meter. “Det er perfekt for mål av lengre distanser og ved kalkulering av areal og volum”, sier Per Eriksson.

PXL og HXL for enkel presisjon

Lanseringen består også av PXL punkt- og krysslaser samt HXL krysslaser. PXL er et selvforklarende verktøy med sterke laserlinjer som forenkler presisjonsarbeid som f.eks. å sette opp vegger. Den brukervennlige HXL-krysslaseren sikrer rask og presis avlesning ved flislegging, tapetsering eller når man henger opp skap.

tilbehør for enda mer presis avlesning

Hultafors sitt lasersortiment består av en rekke intuitive og brukervennlige tilbehør, desiget for enkel og presis avlesning. Her kan du blant annet finne en mottaker, et stativ og en universalholder. Tilbehøret passer sammen med de fleste laserverktøy.

”Vi har valgt å tilføye noen produkter i laserkategorien som vi mener vil være et godt supplement til vårt produktsortiment,” konkluderer Per Eriksson.

Se alle våre lasere her!

Publisert 09 april 2018.

Spør oss