Partner login

Hultafors lanserer 240 cm lang meterstokk

Hultafors - Norge

Hultafors lanserer enda en original - 240 cm lang meterstokk. Det nye verktøyet er utviklet i henhold til gjeldende byggestandarder og skal forenkle håndverkerens hverdag.

etterspurt

“Det har vært etterspørsel etter en smidig meterstokk tilpasset standardmål på f.eks takhøyde og gipsplater,” sier Per Eriksson, Produktsjef i Hultafors. ”Det finnes allerede meterstokker på 3 meter, men mange håndverkere syntes disse er for upraktiske og vanskelige å arbeide effektivt med. Dette er grunnen til at vi nå lanserer en 240 cm lang versjon i et smidig format.”

BASErt på legenden

Denne nye unike meterstokken er basert på Hultafors klassikeren fra 1883, men har blitt ustyrt med to ekstra ledd for at den skal bli 240 cm. “Den nye modellen har selvfølgelig samme høye kvalitet og egenskaper som originalen,” sier Per Eriksson. ”Og akkurat som klassikeren fra 1883 er den produsert i glassbjørk, utstyrt med ledd i svensk stål og har de karakteristiske røde endene."

tilpasset dagens byggestandarder

Dette er den første meterstokken tilpasset dagens byggestandarder og den eneste som er 240 cm. Med andre ord; en ny original. Fordelen med den nye modellen, i følge Per Eriksson, er at man kan ta mål av f.eks gipsplater og takhøyder uten å måtte flytte meterstokken.

forenkle håndverkerens hverdag

"Vårt hovedmål er å forenkle håndverkeres hverdag", sier Per Eriksson, "dersom du skal ta mål på 240 cm trenger du ikke en upraktisk meterstokk på 3 meter. Med vår nye modell kan du ta fulle mål og fortsatt arbeide effektivt."

Produktinformasjon Meterstokk 240 cm.

Publisert 29 september 2017.

Spør oss