Partner login

Robust presisjon til hardt arbeid

Hultafors - Norge

NYTT PR KORT MÅLEBÅND FRA HULTAFORS.

Med vårt nye PR målebånd får du en ny dimensjon av pålitelig presisjon og brukervennlighet. Vårt slitesterke båndmål har en slagfast kapsel i ergonomisk design med gummibelegg for optimalt grep.

Faktisk er 3 meter utgaven et av de mest robuste målebånd på markedet.

Hultafors kort båndmål PRTrekk ut stålbåndet og merk høykvalitetsmekanismen som gjør at det ruller inn og ut på en smidig og nærmest lydløs måte. Den kraftige bremsefunksjnen stopper øyeblikkelig alle bevegelser.

Dempet båndretur beskytter endebeslaget mot skader og metalløye til montering av sikkerhetsline for sikkert arbeid i høyden.

Det nye PR målebåndet fås i tre forskjellige lengder og tar presisjon og brukervennlighet til et nytt nivå. Med markedets mest motstandsdyktige kapsel er målebåndet svært robust og utformet til å takle hard belastning.

Det ergonomiske designet med gummibelagt brems og grep gir en behagelig støtte til hånden når båndet trekkes ut.

- Det robuste målebåndet er gradert med nøyaktig blekkstråleteknikk, ruller ut på en smidig måte og har dempet båndretur. Når du trykker på bremsen, stopper båndet med det samme og sikrer derved en svært presis oppmåling.

- I tillegg har du et metalløye til montering av sikkerhetsline når du arbeider i høyde, og du har et verktøy klart til enhver utfordring." sier Håkan Carlsson, produktsjef hos Hultafors Group.

KORT målebånd stål PR

Robust målebånd med ergonomisk grep, gummibelagt på bremseknapp og utsatte deler. Slagfast kapsel i ABS plast. Gult, slitesterkt bånd, gradering med svært nøyaktig blekkstråleteknikk. Dempet båndretur som beskytter endebeslaget mot skader.

• Typegodkjent i henhold til EU Klasse I.
• Metalløye til montering av sikkerhedsline.
• Robust, rustfritt endebeslag.
• Kraftig bremsefunksjon.
• Båndet kan byttes ut og fås som reservedel.

Publisert 11 september 2013.

Spør oss