Partner login

Overlegen presisjon - lett tilgjengelig

Hultafors - Norge

NYTT SL KORT MÅLEBÅND STÅL FRA HULTAFORS.

Prøv vårt nye SL målebånd og du merker det med en gang: presisjon i en liten handy innpakning. Den robuste og smidige kapselen kombinerer slitesterk pålitelighet med kompakt størrelse.

Hultafors nyt SL båndmålDet første du kommer til å legge merke til når du prøver de nye SL målebåndene fra Hultafors er det faktum at du ikke gjør det. Legger merke til de altså. Den tynne modellen er kledd i en kraftig ABS-plast og er utviklet spesielt for å passe i hvilken som helst lomme. Med sitt smale design er målebåndene derfor ekstra enkle å bære med seg, uavhengig av hvilken jobb du skal utføre. Rask og enkel tilgang.

Trekk i stålmålebåndet og merk den høye kvaliteten i mekanismen som gjør at båndet rulles inn og ut på en smidig måte. Den kraftige bremsefunksjonen stopper øyeblikkelig alle bevegelser.

Dempet båndretur beskytter endebeslaget mot skader og metalløye til montering av sikkerhedsline for sikkert arbeid i høyden.

"Kort sagt: Presisjon i en svært handy pakke, og en pålitelig følgesvenn som alltid er lett tilgjengelig. Du kan også bruke clips til å feste målebåndet i beltet, så er du klar til enhver utfordring," sier Håkan Carlsson.

KORT målebånd stål SL

Smal modell med robust kapsel i ABS plast. Gult, slitesterkt bånd, gradering med svært nøyaktig blekkstråleteknikk. Dempet båndreetur som beskytter endebeslag mot skader.
• Typegodjent i henhold til EU Klasse I.
• Metalløye til montering av sikkerhedsline.
• Robust, rustfritt endebeslag.
• Kraftig bremsefunksjon.
• Båndet kan skiftes ut og fås som reservedel.

Publisert 11 september 2013.

Spør oss