Partner login

Gipsvinkel tilpasset dagens standard

Hultafors - Norge

Hultafors har tatt enda et skritt mot å forenkle hverdagen til håndverkere ved å utvide sortimentet gipsvinkler. Det siste tilskuddet på markedet er Gipsvinkel PS 90. Verktøyet er en vinkel tilpasset dagens krav og regler.

"Siden markedet har strammet inn kravene og håndverkere som arbeider på store byggeplasser ikke har lov til å bruke gipsvinkler som er 1200 mm brede, så vi et behov for å tilby en kortere lengde av vår eksisterende gipsvinkel (PS 120)," sier Hultafors Produktsjef Per Eriksson.

utviklet i samarbeid med profesjonelle

Kun profesjonelle vet hva profesjonelle trenger, derfor har vi lyttet til våre brukere som har gitt oss tilbakemelding på at de ønsker en 900 mm lang gipsvinkel. Behovet for en kortere gipsvinkel kommer av at på mange store byggeplasser er det ikke lov å jobber med 1200 mm brede gipsvinkler pga. vekten. Derfor har profesjonelle håndverkere vært involvert i utviklingen av Hultafors Gipsvinkel PS 90.

Samme funksjoner – nytt utseende

Verktøyet kan beskrives som funksjonelt, enkelt å håndtere og stabil ved kutting av gipsplater. Akkurat som PS 120 er PS 90 sammenleggbar slik at den er enkel å bære, oppbevare og transportere. Både PS 90 og PS 120 har fått et nytt og moderne utseende, som gjør at skalaen er enklere å avlese.

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle våre produkter for å forenkle hverdagen til profesjonelle håndverkere. Vi benyttet også muligheten til å forbedre avlesningen av vinklene på skalaen. Derfor det nye utseende,” fortsetter Per Eriksson.

gipsvinkel PS 90

Justerbar gipsvinkel med millimeter og forhåndsstilte vinkler som kan stilles i fire faste posisjoner.

• Sammenleggbar gipsvinkel som gjør den enkel å transportere og oppbevare
• 4 vinkler med faste posisjoner (22.5°, 45°, 67.5°, 90°)
• Ytterligere 21 vinkler er markert på skalaen.
• Anlegg og klinge i eloksert aluminium.

Publisert 09 april 2018.

Spør oss