Partner login

Rekylfri hammer - rekylfri kraft uten gnister.

Hultafors - Norge

Med den nye rekylfrie hammeren DB fra Hultafors kan du bruke masse kraft, ha lite rekyl og ingen gnister. Rekylfunksjonen bruker stålkuler for å dempe støtet og redusere rekylen.

Hammeren har en myk utside som reduserer risikoen for å etterlate merker på arbeidsflaten, og et flatt område på skallen som gjør at hammeren kan stå oppreist. Ergonomisk glassfiberhåndtak med Santoprene gummi.

Hultafors dead blow hammer

- "Våre rekylfrie hammere har håndtak i Santoprene, noe som gir et optimalt grep, reduserer risikoen for belastningsskader og forbedrer håndverkerens arbeidsmiljø. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle nye løsninger som vil forenkle hverdagen til håndverkeren, og vår rekylfri hammer-serie er intet unntak med sitt flotte utseende og fantastiske grep ", sier Håkan Carlsson, produktsjef i Hultafors.

Rekylfri HAMMER DB

Hammerhodet er av Uretan og rekylfunksjonen bruker stålkuler for å dempe støtet og redusere rekylen. Myk utside sørger for at det ikke blir merker på underlaget og gnistfrie slag. Ergonomisk glassfiberhåndtak med Santoprene gummi.

  • Myk utside, skånsom mot arbeidsflaten.
  • Rekylfunksjonen bruker stålkuler for å dempe støtet og redusere rekylen.
  • Ergonomisk glassfiberhåndtak med Santoprene gummi.
  • Gnistfri.
  • Flatt område på skallen tillater stående oppbevaring.

Publisert 22 november 2012.

Spør oss