Partner login

Ekstrem styrke, perfekt presisjon

Hultafors - Norge

HULTAFORS LAnserer stemjern HDC.

Du kjenner det i første slaget. Hvordan kraften går rett ned i arbeidsstykket. Du holder nemlig i et stemjern med en unik gjennomgående stålkonstruksjon, smitt i ett stykke. Ekstremt holdbar, enestående bryteevne og overlegen kraftoverføring er bare noen av fordelene..

Hultafors launches chisels HDCHele stemjernet kan plasseres rett mot underlaget. Med andre ord et skarpt stemjern for deg som krever ekstra når det gjelder styrke, funksjon og presisjon.

Håndtakets utforming garangerer et korrekt grep og gjør arbeidet så sikkert som mulig. Stemjern HDC kommer i et smart hylster i slagfast PP-plast som enkelt kan festes i beltet eller på en knapp.

STEMJERN HDC

Hultafors launches chisels HDCStemjern med perfekt presisjon, skarpt, holdbart og alltid tilgjengelig. Klar for oppgaver som krever ekstrem styrke og presisjon. Slipt blad med 25° vinkel for optimal samsvar mellom skarphet og presisjon.

Hele stemjernet inklusiv håndtak kan plasseres rett mot underlaget for flere bruksområder. Smart hylster produsert i holdbart PP-plast for økt tilgjengelighet som enkelt kan festes i beltet eller på en knapp..

  • Smidd i et stykke med gjennomgående I-profil for ekstrem brytestyrke og for å optimalisere kraftoverføringen i arbeidsstykket
  • Rett anleggsflate gir flere bruksområder
  • Håndtak av Santopren optimalisert for både kraft og presisjon.
  • Smart hylster for økt tilgjengelighet.
  • Utskiftbart slag i nylon som reservedel.

Publisert 28 august 2014.

Spør oss