Partner login

Talmeter - ta måling videre

Hultafors - Norge

Den unike merkmåleren fra Hultafors har lettet arbeidet for håndverkere i tiår. Med vårt nyeste sortiment TALMETER merkmåleren tilbyr vil flere bruksmuligheter.

Måling og merking uten avlesing.

Talmeter i håndenHva som gjør TALMETER merkmåleren så unikt er at du ta et mål og deretter lese det rett av på arbeidsstykket uten å måtte lese av på skalaen. Takket være de kombinerte merk- og målepiggene og en fast lås som enkelt holder den lengden du ønsker og overfører den sikkert til det objektet du ønsker. Om og om igjen.

I tillegg er det enkelt å ta både interne og eksterne mål, tegne sirkelbuer og; avhengig av modell - også diameter og omkrets. Ta målingen videre med TALMETER merkmåler fra Hultafors.

ETT VERKTØY - FLERE BRUKSMULIGHETER.Talmeter 2m 3m

Er du vant til å bruke tradisjonelle målebånd eller meterstokker? Hvis dette er tilfelle vil TALMETER 2 & 3 meter
kunne revolusjonere arbeidet ditt - som tilbyr avansert merking og måling i en rekke situasjoner.

Med en merkmåler i hånden kan du enkelt måle og merke uten å lese av fra skalaen, ta innvendige mål like enkelt som utvendige, tegne sirkelbuer, og også diameter og eksakt omkretser. Alt i ett verktøy. For godt til å være sant? Ikke i det hele tatt. TALMETER merkmåler fra Hultafors er designet for å hjelpe deg i arbeidet..

Talmeter 6mØKTE MULIGHETER.

Hultafors TALMETER 6 meter gjør at du kan ta måling og merking videre. Du kan merke og måle uten å lese av skalaen, ta innvendige og utvendige mål og tegne nøyaktige sirkelbuer. I tillegg er det kraftige stålbladet perfekt buet for å holde seg på plass - selv når en skal ta lengre mål.

Det har også en horisontal skala på den ene siden av båndet for å gjøre det enkelt å ta vertikale mål. Du har også en brems med auto-lock funksjon og en smart belteklips som sikrer at du alltid har TALMETER tilgjengelig når du trenger den.

Publisert 20 mai 2011.

Spør oss