Partner login

Universalkniver og knivblad for sikkerhet og effektivitet

Hultafors - Norge

Hultafors sitt nye sortiment universalkniver og knivblad gir mer valgfrihet og et system for enkelt bladskifte som gjør det mer effektivt og sikkert for brukeren.

Nye universalkniver og en rekke nye knivblader fra Hultafors gir proffen et godt alternativ i en noe kjedelig produktkategori.

– Vårt konsept med håndverkskniver er populært hos kundene våre. Nå utvider vi sortimentet universalkniver og knivblad ut fra samme tankemåte, forklarer Håkan Carlsson, Produktsjef hos Hultafors.

riktig vekt

Hultafors sine nye universalkniver har alle en ergonomiske design som gir stabilitet og
komfort, men du kan velge mellom innkapsling i
zink som har en klassisk, solid vekt eller aluminium som er lett og fleksibel.

Det finnes også en modell med funksjon for automatisk tilbaketrekking.

et knivblad for hvert behov 

Det nye sortimentet fra Hultafors tilbyr seks ulike knivblader produsert i utvalgt stål for å kunne dekke behovene til ulike yrker og preferanser.

– Vi ønsker å tilby mer valgfrihet innen knivblader, slik at hver profesjonell kan bestemme selv hvilket knivblad som passer arbeidet de skal utføre, sier Håkan Carlsson, Produksjef hos Hultafors.

Det skarpe Allround knivblad er et pålitelig valg for hverdagsbruk. Performance bladet har ekstra lang levetid, Edge er ekstra skarpt, Knivblad med krok passer teppeleggere som kutter tepper og UBS har avrundet spiss.

ekstraordinær skarphet

Til slutt har vi Stamina, dette knivbladet er i en egen liga produsert i en hemmelig Bi-Metall sammensetning.

- Stamina er knivbladet vi utviklet for å utfordre oss selv for å finne ut hva som var mulig å oppnå når det gjelder skarphet og lang levetid, sier Håkan Carlsson.

smart dispenser effektiviserer og sikrer

Alle nye knivblad fra Hultafors kommer i en smart fjærspent dispenser som inneholder opp til 10 knivblad. Dispenseren passer på innsiden av håndtaket på Hultafors universalkniver slik at du alltid har et nytt, skarpt blad tilgjengelig. Du kan også oppbevare bruke blader på baksiden av dispenseren.

– Dette forhindrer at bruke knivblad blir liggende rundt på arbeidsplassen og forårsaker kuttskader. En liten forbedring som kan øke sikkerheten på arbeidsplassen, sier Håkan Carlsson.

Publisert 11 mai 2017.

Spør oss