Partner login

Verktøybærer - en smartere måte å bære

Hultafors - Norge

Nye Hultafors verktøybærer er like enkel som den er smart. Med smarte detaljer, ergonomisk form og komfortabelt håndtak får du er verktøybærer som sparer både kroppen og lommeboka.

Den tradisjonelle verktøykassen kommer i mange avanserte former, men vi ser at håndverkerne foretrekker en bøtte eller gammelt maling spann. En enkel, praktisk løsning, men med noen få mangler. Den tradisjonelle bøtta er klumpete og ergonomisk dårlig, brukte bøtter som har inneholdt lim eller gips gir heller ikke et profesjonellt uttrykk.

ikke en verktøykasse

- Siden håndverkerne liker bøtta så vi ingen grunn til å produsere en ny verktøykasse. I stede bestemte vi oss for å ta en løsning som fungerer og forbedre, forklarer Håkan Carlsson Produktsjef Hultafors.

FUNksjonalitet og ergonomi

Resultatet ble Hultafors verktøybærer, produsert av Hultafors sitt produktutviklings team. En bøtte produsert i slitesterk PP-plast hvor hver detalj har blitt formet for funksjonalitet og ergonomi.

- Verktøybæreren har en avlang form med avrundet bakside slik at den er enkel å bære på siden eller inntil kroppen uten at den er i veien mot låret eller hoften, sier Maria Widing, produkt designer Hultafors.

feste av skulterstropp

Den avrunde baksiden på verktøybæreren fungerer veldig bra når du fester en skulderstropp i hullene på siden.

oppreist håndtak

- Med en vanlig bøtte faller håndtaket ned hver gang du setter den fra deg. Dette er spesielt irriterende når du bruker hansker. Derfor har vi gjort det mulig å sette håndtaket i oppreist posisjon slik at du enkelt kan plukke den opp igjen, sier Maria Widing.

PROFESjonelt uttrykk

De smarte funksjonene på Hultafors verktøybøtta gjør denne et godt valg til en god pris, og gir et profesjonelt uttrykk.

- Ja, vi tror mange vil sette pris på en måte å bære verktøy som også ser profesjonelt ut. Forhåpentligvis kan vi pensjonere alle gamle bøtter, sier Håkan Carlsson, produktsjef Hultafors.

Publisert 07 juni 2017.

Spør oss