Partner login

Kniver for profesjonelle håndverkere

Hultafors - Norge

Da vi startet utviklingen av våre håndverkskniver fikk vi hjelp fra ekspertene - profesjonelle håndverkere. Vi studerte det de gjorde, hørte på hva de ønsket og identifiserte deres behov.

Vi erfarte at måten hånderkerne bruker kniver på er avhengige av arbeidsoppgaven de skal utføre. Snekkere, for eksempel, trenger en kraftig kniv som kan brukes til bryting, meisling og hakking, mens rørleggere ofte bruker kniven til å file enden på rør.

designet for ulike arbeidsoppgaver

Dette førte til ideen om å utvikle kniver for ulike arbeidsoppgaver, slik som  Malerkniv, rørleggerkniv and elektrikerkniv. Og ettersom vi har oppdaget "nye" behov har vi utviklet nye modeller designet for å dekke disse. Resultatet er et unikt sortiment kniver utviklet for spesifikke arbeisoppgaver.

For å finne ut hvilke kniver som passer deg og dine arbeidsoppgaver, se vår hurtigguide her. 

stål i høy kvalitet

Bladene i våre kniver er produsert i herdet japansk kullstål kjent for sin høye kvalitet. Eggen er slipt i flere operasjoner med en avsluttende bryning på lærskive. Dette gjør knivbladet veldig robust og skarpt. Kniven kan slipes igjen for lengre levetid, som betyr at du sparer både penger og miljøet.

slitesterk plastikk

Både håndtaket og hylsteret er produsert i slitesterk polypropylen - PP-plast. Det robuste håndtaket er designet for et sikkert og komfortabelt grep. En unik funksjon er at hylsteret kan festes på en knapp på buksa, samtidig som den er enkel å fjerne. Det er forskjellige farger på håndtakene slik at du enkelt kan finne igjen din favoritt.

Utforsk mer

Velg riktig kniv

Hultafors sine slitesterke håndverkskniver er spesialisert mot ulike arbeidsoppgaver.

Finn kniven som passer deg

Moderne materialer og produksjon

Pålitelig verktøy krever pålitelige materialer. Våre kniver er derfor produsert i kvalitetsmaterialer som sørger for skarphet, presisjon, styrke, sikkerhet og komfort - hver dag.

Pålitelig verktøy krever pålitelige materialer

Spør oss