Partner login

Moderne materialer og produksjon

Hultafors - Norge

Pålitelig verktøy krever pålitelige materialer. Våre kniver er derfor produsert i kvalitetsmateriale som sørger for skarphet, presisjon, styrke, sikkerthet og komfort - hver dag.

Bladet på knivene som er utviklet for de tøffeste forhold, slik som Friluftskniv OK1 og OK4, er produsert i Japansk SK5 stål. Dette stålet har et høyere karboninnhold som gjør stålet hardt, men ikke sprøtt. Noe som gjør knivbladet enkelt å slipe.  

Hvilken type stål vi bruker og tykkelsen på knivbladet avhenger av knivens tilsiktede bruksområde. Kniver utviklet for bruk i våte miljøer har rustbeskyttende elektroforetisk avsetningsbelegg.

Designet og utviklet i sverige

Våre kniver er utviklet og designet i Hultafors, Sverige, og produseres av vår partner i Asia. Der blir stålet herdet og slipt etter våre retningslinjer - et vellykket samarbeid som har vart i over 10 år og resultert i millioner av slitesterke kniver med utmerket presisjon.

tilbakemeldinger fra hele verden

Vi elsker lage kvalitetsprodukter. Men hvordan kan vi vite at produktene virkelig er gode? Ved å lytte til brukerne, selvfølgelig. Våre kniver har vært med i mange uavhengige tester over hele verden - og vi har fått strålende tilbakemeldinger. Dette viser at hardt arbeid lønner seg.


Foto: © Fredrik Telléus

Utforsk mer

Kniver for profesjonelle håndverkere

Da vi startet utviklingen av våre håndverkskniver fikk vi hjelp fra ekspertene - profesjonelle håndverkere. Vi studerte det de gjorde, lyttet til deres ønsker og identifiserte deres behov.

Kniver utviklet for ulike behov

Velg riktig kniv

Hultafors sine slitesterke håndverkskniver er spesialisert mot ulike arbeidsoppgaver.

Finn kniven som passer deg

Spør oss