Partner login

Omringet av laser

Hultafors tilbyr et omfattende sortiment intuitive lasere og avstandsmålere. Produktene er alle brukervennlige, gjør arbeidsdagen din mer effektiv og mer presis.

H3x360

Kompakt universell linjelaser med én horisontal og to vertikale linjer på 360° og en
måletoleranse på bare 0,2 mm/m. Perfekt til rørleggerarbeid, flislegging, tapetsering
eller referansemarkering på gulv og i tak.

Les mer

H360G

H360G er en grønn krysslaser med nivellering opptil 25 meter horisontalt og vertikalt. Grønn laser er opp til fire ganger mer synlig enn rød laser. 

Les mer

HXLG-S

HXLG-S er en kompakt og intuitiv grønn laser som sørger for rask og presis avlesning for en mer effektiv arbeidsdag. Et perfekt valg for flislegging, tapetsering eller henge opp skap. 

Les mer

HXL

Ikke noe styr, kun presisjon med Hultafors Krysslaser.

Les mer

PXL

Perfekt linje med denne punkt- og krysslaseren. 

Les mer

HDL 100-S

HDL100 har den nyeste teknologien i et kompakt og hendig format. Integrert Bluetooth, kamerafunksjon og brukervennlig berøringsskjerm. Overfør målinger raskt og enkelt til HDL100-appen. Måler opp til 100 meter. 

Les mer

HDL 80

Rett på sak med denne distanselaseren.

Les mer

HDL 20

Intuitiv og brukervennlig avstandsmåler med rekkevidde opptil 20 m. Typiske bruksområder er måling av lengre avstander, kabler/rør, beregning av overflate og volum samt måling på steder det er vanskelig å komme til.

Les mer

Brukervennlige laser og avstandsmålere

Våre laser og avstandsmålere er designet for å gjøre arbeidsdagen mer effektiv. Vårt sortiment består av røde og grønne laser, smarte avstandsmålere med bluetooth og diverse tilbehør. La oss forklare noen av egenskapene i mer detalj.

Nyttig å vite om laser