Partner login

Rett på sak

Hultafors - Norge

HDL 80 er en intuitiv og brukervennlig laser som kan måle opp til 80 meter. Perfekt å bruke ved f.eks. måling av lengre distanser og kalkulering av areale og volum. Høy presisjon i et kompakt og

Mål distanser på sekunder

Digital distansemåler har mange fordeler sammenlignet med tradisjonell måling med tommestokk eller målebånd. Distanser kan måles veldig enkelt på kun noen sekunder. I tillegg kan den kalkulere areal og volum kun ved å trykke på en knapp. Perfekt når du trenger raske og presise mål ved f.eks. utarbeidelse av tilbud. HDL lagrer også de siste 20 målene du har gjort slik at du kan arbeide mer effektivt.

brukervennlig

De mest brukte målefunksjonene er klare for bruk ved kun et tastetrykk. Displayet har en rask og intuitiv navigasjon til de andre funksjonene.

slik fungerer den

Laseren fokuserer på et mål for måling. Avstandsmåleren avgir deretter en laserpuls, som setter i gang måleprosessen. Pulsen reflekteres fra målet og mottas av fotocellen i enheten. Dette gjør det mulig å beregne den nøyaktige avstanden ved hjelp av tidsperioden mellom utslipp og refleksjon av laseren. I praksis bruker vi en prosess der faseendringen mellom ekstern pulserende og intern referansepulsering bestemmes. Bare et lite overflateareal er nødvendig ved bruk av lasermåling.

Du kan lese mer om Distanselaser HDL 80 her.

Utforsk mer

HXL Krysslaser

HXL er et kompakt og brukervennlig laser. Tydelige og presise linjer sikrer rask og nøyaktig avlesning som gjør deg mer effektiv ved f.eks. tapetsering eller oppheng av skap.

Ikke noe styr, kun presisjon med HXL Krysslaser

PXL Punkt- og krysslaser

PXL er et brukervennlig punkt- og krysslaser. Loddpunktet og det roterbare festet gjør det enkelt å posisjonere over hvilket som helst punkt hvor presisjon er nødvendig.

Perfekte linjer med PXL punkt- og krysslaser

Brukervennlige laserverktøy

Vi fortsetter å utvide vårt sortiment verktøy for kresne håndverkere, derfor har vi utvidet vårt sortiment laserverktøy med tre brukervennlige modeller - inkludert et distanselaser - designet for å gjøre arbeidsdagen mer effektiv.

Det enkle er best

Spør oss