Partner login

Ikke noe styr, kun presisjon

Hultafors - Norge

HXL er et kompakt og brukervennlig krysslaser. Lyse, presise linjer sikrer rask og presis avlesning og gjør at du kan arbeide mer effektivt ved f.eks. flislegging, tapetsering eller oppheng av skap. I tillegg gjør den roterbare basen verktøyet enklere å justere.

presisjon på kort tid

Om du skal flislegge, tapetsere, male eller bygge vil den intuitive HXL krysslaseren hjelpe deg oppnå høy presisjon samt spare tid.

vinkel på nøyaktig 90°

Verktøyets klare horisontale og vertikale linjer former et kryss med en vinkel på nøyaktig 90°.

The tool’s clearly visible horizontal and vertical laser lines form a cross with an angle of exactly 90°. Det synlige linjepanelet gjør det enkelt for deg å gjøre perfekte og presise justeringer av møbler, beslag og gulv.

tydelige linjer

Uansett hvilke rom du arbeider i gir HXL Krysslaser deg godt synlige linjer takket være laserklasse 2 dioder som produserer lyse laserlinjer. Linjene projiseres nært produktet både på gulvet og i taket over produktet for å sikre bredt bruksområde. Det allsidige verktøyet er intuitivt å bruke og kan måle rekkevidder opp til 80 meter i bruk sammen med håndholdt mottaker.

Hellingsadapter for ujevne overflater

Verktøyets hellingsmodus er perfekt for trapper, loft og montering av vegg.

Puls funksjon

Med håndholdt mottaker er det også mulig å bruke HXL Krysslaser utendørs, på distanser opp til 80 m. Dette betyr at den har en av de lengste distansene innen krysslaser.

Du kan lese mer om vårt Krysslaser her.

Mottaker - når avlesning er vanskelig

Hultafors mottaker er en håndholdt mottaker som sanser og lokaliserer laserlinjen ved måling av lengre distanser eller hvor avlesning er vanskelig, pga. f.eks. lysforhold. I tillegg gjør mottakeren at våre laserprodukter kan brukes opp mot 80 meter.

Du kan bruke den med en hånd for å finne en horisontal eller vertikal laserlinje. Mottakeren er designet for innendørs bruk, men kan også anvendes utendørs. Den kan brukes sammen med produkter fra Hultafors med puls-funksjon, som HXL og PXL.

Les mer

Utforsk mer

PXL Punkt- og krysslaser

PXL er et brukervennlig punkt- og krysslaser. Loddpunktet og det roterbare festet gjør det enkelt å posisjonere over hvilket som helst punkt hvor presisjon er nødvendig.

Perfekte linjer med PXL punkt- og krysslaser

HDL 80 Distanselaser

HDL 80 er et intuitivt og brukervennlig distanselaser med opplyst display som kan måle opp til 80 meter. Perfekt for måling av lengre distanser og ved kalkulering av areal og volum.

Rett på sak med HDL 80

Brukervennlige laserverktøy

Vi fortsetter å utvide vårt sortiment verktøy for kresne håndverkere, derfor har vi utvidet vårt sortiment laserverktøy med tre brukervennlige modeller - inkludert et distanselaser - designet for å gjøre arbeidsdagen mer effektiv.

Det enkle er best

Spør oss