Partner login

Perfekte linjer

Hultafors - Norge

PXL er et brukervennlig punkt- og krysslaser som sørger for rask og presis avlesning. Loddpunktet i kombinasjon med roterbart feste gjør at laseren enkelt kan posisjoneres over hvilket som helst punkt ved presisjonsarbeid som oppsetting av vegger.

PXL viser linjer i taket som viser loddpunktets posisjon og, for ekspempel, hvor veggene møtes. Dette er perfekt for oppmerking av posisjonen til spotter i taket siden du kan gjøre alle mål på gulvet i stede for over hodet.

To linjer på nøyaktig 90°

PXL Punkt- og krysslaser viser to vertikale linjer på nøyaktig 90° mot hverandre og danner et kryss hvor de møtes. Takket være intelligent design starter linjene på gulvet rett ved laseren. Du kan spore målepunktene dine enkelt ved hjelp av loddpunktet og krysset.

godt verktøy for montering av gipsvegger eller tak

PXL Punkt- og krysslaser er ideell for montering av vegger og andre konstruksjoner som er inne i et hus. Takket være den spesielle utviklede adapteren fungerer den som et godt hjelpemiddel.

360° roterbart gipsvegg adapter

Den 360° roterbare gipsvegg adapteren hjelper deg feste PXL punkt- og krysslaser enkelt på gulvplanken for stabilitet. Uansett hvilken retning verktøyet vris vil loddpunktet alltid holde seg på referansepunktet.

jobb nøyaktig og raskt

Ved et knappetrykk projekteres referanselinjer og punkter slik at du enkelt kan flislegge eller henge opp skap helt perfekt.

monteringsarbeid

Den nøyaktige 90° vinkelen gjør det enkelt å gjøre monteringsarbeid, som gardinstenger eller lysspotter.

Den brede strålilngsvinkelen skaper et stort arbeidsområde, selv på trange områder.

Du kan lese mer om våre Punkt- og krysslaser her.

Mottaker - når avlesning er vanskelig

Hultafors mottaker er en håndholdt mottaker som sanser og lokaliserer laserlinjen ved måling av lengre distanser eller hvor avlesning er vanskelig, pga. f.eks. lysforhold. I tillegg gjør mottakeren at våre laserprodukter kan brukes opp mot 80 meter.

Du kan bruke den med en hånd for å finne en horisontal eller vertikal laserlinje. Mottakeren er designet for innendørs bruk, men kan også anvendes utendørs. Den kan brukes sammen med produkter fra Hultafors med puls-funksjon, som HXL og PXL.

Les mer

Utforsk mer

HDL 80 Distanselaser

HDL 80 er et intuitivt og brukervennlig distanselaser med opplyst display som kan måle opp til 80 meter. Perfekt for måling av lengre distanser og ved kalkulering av areal og volum.

Rett på sak med HDL 80

HXL Krysslaser

HXL er et kompakt og brukervennlig laser. Tydelige og presise linjer sikrer rask og nøyaktig avlesning som gjør deg mer effektiv ved f.eks. tapetsering eller oppheng av skap.

Ikke noe styr, kun presisjon med HXL Krysslaser

Brukervennlige laserverktøy

Vi fortsetter å utvide vårt sortiment verktøy for kresne håndverkere, derfor har vi utvidet vårt sortiment laserverktøy med tre brukervennlige modeller - inkludert et distanselaser - designet for å gjøre arbeidsdagen mer effektiv.

Det enkle er best

Spør oss