Partner login

Brukervennlige laserverktøy

Hultafors - Norge

Hultafors utvikler stadig sitt verktøysortimenter for kresne håndverkere. De nyeste tilskuddene består av tre brukervennlige laserverktøy – inkludert en distanselaser - som gjør håndverkerens arbeidsdag mer effektiv.

Tre nye modeller basert på brukervennlighet

Vi har manglet noen produkter i laserkategorien og derfor har vi utvidet sortimentet med krysslaser, punkt- og krysslaser og distanselaser; et verktøy vi tidligere ikke har hatt i vårt sortiment. De tre laserene har blitt designet med fokus på brukervennlighet og presisjon som sikrer rask og presis avlesning.

Få knapper

De intuitive laserverktøyene er enkle å fortstå og bruke. For eksempel har de færre knapper slik at du kan arbeide mer effektivt.

100% robust presisjon

Laserne er produsert i robust plast og er klar for bruk. Alle er testet og nøye kalibrert før levering for å sikre presisjon.

Laserklasser

Laserklasser deles inn i flere ulike grupper - de som er godkjent i henhold til den Europeiske standarden EN 601125-1 og de som er godkjente i henhold til den Amerikanske standarden FDA 1040.10:1.4.97. Vi bruker laserklasse 2 og 2M. Laserklasse 2M er noe sterkere enn laserklasse 2, men begge klassene sørger for godt synlige linjer uten å være direkte farlige for øynene. Men husk at du aldri må peke laserstrålen mot dine egne eller andre sine øyne.

Et advarselsymbol og informasjon må være synlig på alle laserprodukter.

IP klassifikasjon

Elektronisk utstyr designet for å brukes i tøffe miljøer må være godt lukket for at ikke støv, fukt og vann trenger inn i apparatet. IP klassifikasjonen definerer det elektroniske produktets grad av beskyttelse mot støv og vann. Det første tallet i IP klassifikasjonen refererer til støv og det andre tallet til vann. Våre laserverktøy kommer med IP klassifikasjon IP54, som betyr at de er beskyttet mot støv (5) og vannsprut (4). Dette betyr at de kan brukes i tøffe arbeidsmiljøer både ute og inne.

nivelleringstyper

Laserverktøy kan nivelleres på flere måter. Den mest vanlige er selvnivellering, som er metoden vi bruker i våre lasere.

Selvnivellering

Et selvnivellerene system med magnetisk pendel og en gyro som sikrer at laseren alltid er i vater. Den raskeste og enkleste veien til presise mål.

Automatisk laser

Laseren nivelleres ved hjelp av en servomotor og elektronisk libelle. Vi har ingen laserverktøy med denne typen nivellering.

Manuell laser

Nivellering ved justering av skrue og libelle. Mest brukt for enklere oppgaver.

Låst pendel

Hultafors sine selvnivellerende verktøy kommer med en magnetisk pendel og gyro som sikrer at laseren alltid er i vater. For å beskytte pendelen fra skader når verkøyet ikke er i bruk, f.eks. ved transport, blir pendeldelen automatisk låst når du skrur av laseret. Sjekk derfor at pendelen er løs igjen neste gang du skrur laseren på.

Utforsk mer

HDL 80 Distanselaser

HDL 80 er et intuitivt og brukervennlig distanselaser med opplyst display som kan måle opp til 80 meter. Perfekt for måling av lengre distanser og ved kalkulering av areal og volum.

Rett på sak med HDL 80

HXL Krysslaser

HXL er et kompakt og brukervennlig laser. Tydelige og presise linjer sikrer rask og nøyaktig avlesning som gjør deg mer effektiv ved f.eks. tapetsering eller oppheng av skap.

Ikke noe styr, kun presisjon med HXL Krysslaser

PXL Punkt- og krysslaser

PXL er et brukervennlig punkt- og krysslaser. Loddpunktet og det roterbare festet gjør det enkelt å posisjonere over hvilket som helst punkt hvor presisjon er nødvendig.

Perfekte linjer med PXL punkt- og krysslaser

HXLG-S

HXLG-S er et kompakt og intuitivt grønt krysslaser som sørger for rask og presis avlesning for en mer effektiv arbeidsdag. Et perfekt valg for flislegging, tapetsering eller ved oppheng av skap.

Les mer

H3x360

H3x360 er et inituitivt og kompakt laserverktøy med en horisontal og to vertikale 360º linjer og en måletoleranse på bare 0,2 mm/m. Perfekt for rørlegging, flislegging, tapetsering eller referansemarkering på gulv og i tak.

Les mer

H360G

H360G er en grønn krysslaser med nivellering opptil 25 m horisontalt og vertikalt. Grønn laser er fire ganger så synlig som rød laser.

Les mer

HDL 100-S

HDL 100-S er en høyteknologisk og brukervennlig avstandsmåler med bluetooth for raskt og enkelt overføre mål til HDL 100 appen. Måler opp til 100 meter.

Les mer

HDL 20

HDL 20 er et kompakt og brukervennlig avstandsmåler som måler opp mot 20 meter. Dette praktiske verktøyet er et godt valg ved mål av kabler og rør, for overflater og volum eller ved arbeid på trange områder.

Les mer

Spør oss