Partner login

ATLE er best på spikerutdrag

Hultafors - Norge

ATLE er vår effektive og brukervennlige spikerutdrager. På tross av sin kompakte størrelse kan den enkelt dra ut lange spiker. Bruk ATLE når spikerhodet er godt begravet i materialet eller spikerhodet er borte.

ATLE er ikke et nytt produkt, men det er nok mange som ikke vet at den finnes. Den vil nok forenkle hverdagen til mange håndverkere.

slik bruker du ATLE spikerutdrager

ATLE er utstyrt med to skruer, en på toppen og en bak. Skruen på toppen er justerbar, noe som gjør det enklere å dra ut spiker. Skruen på baksiden passer om den må brukes på trange områder. Takket være sitt kompakte design passer den i verktøykassen. Brukes sammen med en hammer, og dra ved hjelp av hammerkloen.

Fjerne gamle spiker?

Bruker du mye tid på oppussing eller liker gjenbruk av planker, vil ATLE spare deg for mye tid. Ved hjelp av spikerutdrageren vil fjerning av gamle spiker gå mye enklere. ATLE kan også brukes om du bommer på et hammerslag, eller to, og må dra ut en bøyd spiker.

lang levetid

ATLE er produsert i stål og vil derfor vare lenge, om den brukes til det den er ment for. Siden lanseringen av ATLE for mange år siden, har vi forbedret den med mer slitesterke skruer; både på toppen og bak. For økt slitestyrke er kloen herdet. Vi anbefaler kun å bruke den sammen med hammer og hammerklo, ikke brekkjern, for å sikre at den varer lengre.

Produktinformasjon

Mer produktinformasjon om ATLE finner du her.

Spikerutdrager ATLE

Spør oss