Partner login

Hultafors målebånd - med presisjon

Velg det beste

Ingen er bedre enn Hultafors sine målebånd i stål når det gjelder presisjon. Sammen med god ergonomi, smarte funksjoner og god holdbarhet trenger ikke håndverkere lete lengre.

Velg det beste

Bånd type

Det finnes ulike typer materialer i et målebånd.

Les mer om materialer brukt i målebånd

Bånd start

Målebånd kan ha ulike startpunkter på båndet.

Les mer om forskjellene på båndets start

Mål med presisjon

Det som er viktigst når du velger et målebånd er presisjon. Og, selvfølgelig, om målebåndet er smart og praktisk til jobben som skal gjøres.

Vi legger stor vekt på dette under produksjonsprosessen og har introdusert et kvalitetssystem som er sertifisert i henhold til ISO 9001.

Mål med presisjon

Utviklet for brukerne Hultafors korte målebånd

Graderingsteknologi

De fleste produsenter av målebånd bruker store hjul for å gradere, og trykker graderingen på ved å rulle den over stålbåndet.

Denne teknikken er enkel å arbeide med, men det kan føre til noen variasjoner i skalaen siden det er vanskelig å få jevn tilførsel av bånd relativt til hjulet.

Les mer om hvordan vi graderer våre bånd

God ergonomi Hultafors lange målebånd

 • Langt målebånd i stål CC

  Målebånd med unikt etthåndsgrep for hver størrelse gir optimal håndtering. Hvit, slagbestandig bånd i stål, gradert med nøyaktig blekkstråleteknikk.

 • Lange målebånd i stål SY

  Gul, slagbestandig bånd i stål, 13 mm bredt. Målebåndet har også et tykt nylonbelegg for ekstra slitestyrke, typegodkjent i EU Klasse 1.

 • Langt målebånd i fiberglass CC F

  Målebånd med unikt etthåndsgrep for hver størrelse gir optimal håndtering. Gult fiberglass, 13 mm bredt bånd, med robust hus i ABS-plast - tåler en støyt.

 • Lange målebånd

  Se alle Hultafors sine lange målebånd.