Partner login

Bånd type

Hultafors - Norge
Blade types

1. Lakkert stålbånd - et slagfast stålbånd dekket av et fosforbelegg mot korrosjon som deretter er malt gul eller hvit. Graderingen beskyttes av matt polyesterlakk. Tåler kontakt med de fleste vanlige løsningsmidler, men bør ikke brettes. Også tilgjengelig i rustfritt stål, noe som gjør båndet svært motstandsdyktig mot korrosjon og slitasje.

2. Nylonbelagt stålbånd - et stålbånd dekket av anti-korrosjon fosforbelegg og deretter malt gult. Graderingen beskyttes av et nylonbelegg. Behandlet med ekstra tykk nylon membran for ekstra slitestyrke. Tåler kontakt med de fleste kjemikalier, løsemidler og andre væsker. Kan også bøyes, vris og knuses uten problemer.

3. Fiberglass bånd - et bånd produsert i fiberglasstråder støpt i plast. Tåler kontakt med de fleste kjemikalier, fuktighet, vann og temperaturendringer. Fiberglassbånd kan bøyes, er lettere og mer fleksibelt å arbeide med. Båndet er ikke-ledende og er derfor trygt å bruke i nærheten av strømkilder.

4. Rustfritt stålbånd – Et toppkvalitets dypt etset rustfritt stålbånd. Passer til bruk hvor det brukes mye løsemidler og kjemikalier. (Kun TR serien)

Graderingsteknologi

De fleste produsenter av målebånd bruker store hjul til gradering, og trykker måleskalaen på båndet ved å rulle på. Denne teknologien er enkel å arbeide med, men variasjoner i skalaen kan oppstå da det er vanskelig å få jevn flyt på båndet relativt til hjulet.

Disse variasjonene oppnår kun EU Klasse II.

Graderingsteknologi

Mål med presisjon

Det viktigste å tenke på når man velger et målebånd er presisjon. Og, selvfølgelig, om målebåndet er smart og praktisk til jobben som skal gjøres.

Vi legger stor vekt på dette under produksjonsprosessen og har introdusert et kvalitetssystem sertifisert i henhold til ISO 9001.

Mål med presisjon

Velg det beste

Hultafors sine målebånd i stål er best når det gjelder presisjon. Sammen med god ergonomi, smarte funksjoner og god slitestyrke trenger ikke håndverkeren lete lengre.

Din evne til å bruke et verktøy avhenger av hvor godt det passer i hånden din. Derfor vil ergonomisk riktige verktøy ikke bare føles bedre, men også gjøre deg bedre.

Velg det beste

Spør oss