Partner login

Bånd start

Hultafors - Norge

lange målebånd

1. Type A start. Skalaen starter 100 mm inn fra ytterkanten av endehaken. Brukes hovedsakelig på lange målebånd som kan måle lengre distanser og hvor man normalt trenger to personer. Tilgjengelig i PLPC og TR modellene.

2. Type B start. Skalaen starter der endehaken festes til båndet. Tilgjengelig på CCCCF and SY modellene.

3. Type C start. Skalaen starter på den ytterste kanten på endehaken. Tilgjengelig på modellene PLYL og PC.

korte målebånd

4. Skalaen starter med en gang på enden. Passer både til innvendige og utvendige mål. Tilgjengelig på BTPR og SL modellene.

Velg det beste

Hultafors sine målebånd i stål er best når det gjelder presisjon. Sammen med god ergonomi, smarte funksjoner og god slitestyrke trenger ikke håndverkeren lete lengre.

Din evne til å bruke et verktøy avhenger av hvor godt det passer i hånden din. Derfor vil ergonomisk riktige verktøy ikke bare føles bedre, men også gjøre deg bedre.

Velg det beste

Mål med presisjon

Det viktigste å tenke på når man velger et målebånd er presisjon. Og, selvfølgelig, om målebåndet er smart og praktisk til jobben som skal gjøres.

Vi legger stor vekt på dette under produksjonsprosessen og har introdusert et kvalitetssystem sertifisert i henhold til ISO 9001.

Mål med presisjon

Graderingsteknologi

De fleste produsenter av målebånd bruker store hjul til gradering, og trykker måleskalaen på båndet ved å rulle på. Denne teknologien er enkel å arbeide med, men variasjoner i skalaen kan oppstå da det er vanskelig å få jevn flyt på båndet relativt til hjulet.

Disse variasjonene oppnår kun EU Klasse II.

Graderingsteknologi

Spør oss