Partner login

Graderingsteknologi

Hultafors - Norge

De fleste produsenter av målebånd bruker store hjul ved gradering, og trykker graderingen på toppen av båndet ved å rulle den på. Denne teknikken er enkel å arbeide med, men det kan oppstå noen veriasjoner i målene da det er vanskelig å få en jevn tilførsel av stålbånd til hjulet. Disse variasjonene kvalifiserer kun til EU Klasse II.

Hultafors målebånd blir hovedsakelig gradert med blekkstråleteknikk. Et printerhode påfører graderingen ved å legge inn ønsket gradering.

Overflaten lakkeres med et matt poyesterbelegg som undertrykker refleksjoner - du kan tydelig se forskjellen når du sammenligner med konkurrerende produkter. Denne teknologien gir en nøyaktighet som gjør at våre lange og korte målebånd er i henhold til kravene i EU Klasse I.

Velg det beste

Hultafors sine målebånd i stål er best når det gjelder presisjon. Sammen med god ergonomi, smarte funksjoner og god slitestyrke trenger ikke håndverkeren lete lengre.

Din evne til å bruke et verktøy avhenger av hvor godt det passer i hånden din. Derfor vil ergonomisk riktige verktøy ikke bare føles bedre, men også gjøre deg bedre.

Velg det beste

Mål med presisjon

Det viktigste å tenke på når man velger et målebånd er presisjon. Og, selvfølgelig, om målebåndet er smart og praktisk til jobben som skal gjøres.

Vi legger stor vekt på dette under produksjonsprosessen og har introdusert et kvalitetssystem sertifisert i henhold til ISO 9001.

Mål med presisjon

Spør oss