Partner login

Mål med presisjon

Hultafors - Norge

Det viktigste du må tenke på når du velger et målebånd er presisjon. Og, selvfølgelig, om målebåndet er et smart og praktisk verktøy til jobben. Vi legger stor vekt på dette under produksjonsprosessen og har introdusert et kvalitetssystem som er sertifisert i henhold til ISO 9001.

De fleste av våre målebånd graderes ved bruk av blekkstråleteknikk. Ved å gjøre det oppnår vi et høyt nivå av presisjon og oppnår EU Klasse I, den mest nøyaktige toleranseklassen, både på våre korte og lange målebånd. Etter graderingen legges det på et lag matt polyesterlakk som har antireflektiv effekt.

nøyaktighet

Det å måle nøyaktig er en veldig viktig funksjon ved et målebånd. Det måles og oppgis i form av toleranseklasse. I Europa klassifiserer vi normalt målebånd i EU klasse I og EU klasse II. Nøyaktigheten måles ved 20°C og 50 N trekkraft for stålbånd og 20°C og 20 N trekkraft for glassfiberbånd.

lengden kan endre seg

Ofte opplever vi betydelig temperaturforskjeller mellom sommer og vinter, forskjeller som påvirker lengden på et stålmålebånd. Alle toleranser angitt her gjelder ved 20°C, så det er viktig å være oppmerksom på måleavvikene for ulike temperaturer.

Graderingsteknologi

De fleste produsenter av målebånd bruker store hjul til gradering, og trykker måleskalaen på båndet ved å rulle på. Denne teknologien er enkel å arbeide med, men variasjoner i skalaen kan oppstå da det er vanskelig å få jevn flyt på båndet relativt til hjulet.

Disse variasjonene oppnår kun EU Klasse II.

Graderingsteknologi

Velg det beste

Hultafors sine målebånd i stål er best når det gjelder presisjon. Sammen med god ergonomi, smarte funksjoner og god slitestyrke trenger ikke håndverkeren lete lengre.

Din evne til å bruke et verktøy avhenger av hvor godt det passer i hånden din. Derfor vil ergonomisk riktige verktøy ikke bare føles bedre, men også gjøre deg bedre.

Velg det beste

Spør oss