Partner login

Velg det beste

Hultafors - Norge

Ingen er bedre enn Hultafors sine målebånd i stål når det gjelder presisjon. Sammen med god ergonomi, smarte funksjoner og god holdbarhet trenger ikke håndverkere lete lengre.

Din evne til å bruke et verktøy avhenger mye av hvordan det passer i hånden din. Dette er grunnen til at ergonomisk riktige verktøy ikke bare føles bedre, men gjør også deg bedre.

- Ergonomisk design er alltid et fokusområde for våre produktutviklere, og våre målebånd er ingen unntak, sier Håkan Carlsson, produktsjef hos Hultafors.

god ergonomi

Dette kan forklares ved å holde et Hultafors PR målebånd for å se hvor godt grep du får, hvordan det gir riktig støtte og resulterer i jevnt arbeid.

smarte funksjoner

Hultafors sine målebånd i stål kommer i tre ulike modeller. Hultafors BT er et robust målebånd med endehake i gummi som ikke lager merke på følsomme overflater. SL modellen er smal og enkel å få plass til i lommen, mens Hultafors PR tilbyr det siste innen ergonomisk design og smarte funksjoner.

Alle er produsert med nøyaktig blekkstråleteknikk og har derfor samme gode presisjon. I 2017 er Hultafors PR, BT og SL de eneste målebåndene på markedet med presisjon sertifisert med EU klasse I.

Første klasses presisjon

- Det at vi kan tilby fremragende presisjon er et resultat av flere ting. Gjennomtenkt produktutvikling, fokuset på detaljer i produksjonsprosessen og ikke minst vår patenterte blekkstråleteknikk, forklarer Håkan Carlsson, produktsjef hos Hultafors.

Fokus på det som betyr noe

Noen av våre konkurrenter er stolte over at deres bånd kan holde seg rett i lufta uten å knekke.
- Det å maksimere lengden båndet kan holde seg rett i lufta er noe vi med vilje velger å ikke gjøre, forklarer Håkan Carlsson. Det er ikke vanskelig å få til, man tar bare et bredt bånd og lager en dypere konkav kurve på bladet. Men resultatet er også et målebånd som blir ubehagelig å bære og med større risiko for feil i avlesningen siden båndet ikke vil komme i kontakt med overflaten du ønsker måle.

utviklet med brukeren i tankene

I samtaler og tester med profesjonelle brukere kom Hultafors produktuviklerne frem til den riktige lengden båndet holder seg rett som gir rett balanse mellom enkel bruk og presisjonsmåling.

- Det å ha tett kontakt med håndverkere som bruker våre produkter er absolutt avgjørende for oss. Vi lytter, og forbedrer, det er derfor vi vet at våre produkter er til å stole på, sider Håkan Carlsson, produktsjef hos Hultafors.

Mål med presisjon

Det viktigste å tenke på når man velger et målebånd er presisjon. Og, selvfølgelig, om målebåndet er smart og praktisk til jobben som skal gjøres.

Vi legger stor vekt på dette under produksjonsprosessen og har introdusert et kvalitetssystem sertifisert i henhold til ISO 9001.

Mål med presisjon

Graderingsteknologi

De fleste produsenter av målebånd bruker store hjul til gradering, og trykker måleskalaen på båndet ved å rulle på. Denne teknologien er enkel å arbeide med, men variasjoner i skalaen kan oppstå da det er vanskelig å få jevn flyt på båndet relativt til hjulet.

Disse variasjonene oppnår kun EU Klasse II.

Graderingsteknologi

Spør oss