Partner login

Riv med kvalitet

Hultafors - Norge

Når du skal rive ut et vindu eller innredning er det viktig at du velger et verktøy som kan håndteres så enkelt som mulig. Da er et brekkjern av god kvalitet akkurat hva du trenger.

Kraft , tyngde og en vilje av stål.

Stål er nesten tre ganger så tungt som aluminium, men det er også tre ganger så sterkt. Når du skal gjøre arbeid der tyngde og kraft er viktig for resultatet, da er stål en nødvendighet.

Våre beste brekkjern er produsert av høylegert fjærstål. Har brede, tynne anleggsflater for enklere å komme til og redusere risikoen for å etterlate merker. Optimal klo for spikeruttrekking.

Lett , spenstig og snill mot underlagetRiv med kvalitet

Vi produserer flere brekkjern i holdbart aluminium som vi har utviklet spesielt for deg som jobber på verksted. Aluminium veier bare en tredjedel så mye som stål. Det er lettere å arbeide med, og mer skånsomt mot din kropp – spesielt ved arbeid i skulderhøyde eller høyere. Aluminium er også mye snillere mot de materialer du arbeider med. Det ruster ikke, tåler kulde bedre og er dessuten spenstigere.

Et aluminiumsverktøy kan "bøyes" omtrent tre ganger så mye som et stålverktøy uten å bli deformert. Dette gjør at håndspett i aluminium er perfekt for tilpasning og justering ved ulike montasjearbeid innen verkstedsindustrien.

vær snill mot kroppen din!

Riv med kvalitetFor at du ikke skal dra på deg noen skader har vi noen tips. Arbeid alltid med rett rygg, men prøv å unngå å arbeide med rette armer. Du skal heller ikke arbeide med kraftig bøy i håndleddene. Det er best om du har mulighet til å variere arbeidsstillingen så ofte du kan. Unngå også situasjoner som gir mye støt og rykk..

I vårt sortiment finnes spett og brekkjern i ulike utførelser og materialer. Du kan alltid finne et verktøy som passer dine arbeidsoppgaver.

Spør oss