Partner login

HBX - Proffens valg - Designet for å forenkle hverdagen

Hultafors - Norge

HBX er vår håndsag med best presisjon. Utviklet for den moderne og kresne håndverkeren, med 1 mm tykt herdet sagblad og vår unike 3-trinns sliping - en kombinasjon som gjør sagen ekstremt effektiv og stabil samt sikrer fine kutt uten flising.

3-trinns sliping vil si at tennene er slipt i tre forskjellige retninger, resultatet er en mer effektiv sag som krever mindre kraft for å lage presise kutt.

forenkler håndverkeren hverdag

HBX Håndsagen har mange egenskaper utviklet for å gjøre håndverkerens dag enklere. For eksempel er tuppen på sagbladet designet slik at du kommer enklere til på trange områder og når du begynner sage midt i et arbeidsstykke. Bladbeskyttelsen har et unikt design som gjør at du enkelt tar den av og på. Det ergonomiske håndtaket har et gummibelegg som gir et godt grep. I tillegg er håndtaket produsert i slitesterk ABS, som gjør at du kan skifte sagblad flere ganger før du trenger nytt håndtak.

Robust bladbeskyttelse med unikt design

HBX Håndsagen leveres med robust bladbeskyttelse med unikt design og smart funksjon for å ta den av og på slik at du kan gjøre dette enkelt med en hånd.

Utforsk mer

Fem ting du bør se etter når du kjøper sag.

Uansett om du er en profesjonell håndverker eller en DIY entusiast vil disse tipsene hjelpe deg med hvilke egenskaper du skal se etter ved kjøp av ny sag.

Se vår kjøpsguide

Velg riktig sag.

Vår sortiment består av flere ulike håndsager; baufilbuer, buesager og flere ulike spesialsager for saging i ulike typer materialer, som metall, betong, tre, gips og plast. Se vår guide for å finne sagen du trenger.

Utforsk vårt sortiment sager

Hvordan ta vare på sagen din

Ved regelmessig bruk vil til slutt sagen slites ut. Men det er måter du kan forlenge levetiden til sagen, her er våre beste tips.

Les mer om hvordan ta vare på sagen

Spør oss