Partner login

Sager med presisjon i hvert kutt

Hultafors - Norge

Vårt mål er å bli ledende innen sager og vi tilbyr nå et komplett sortiment sager. Ved å kombinere kvalitetsmaterialer, ergonomisk design og den siste slipe-teknologien får du sager som hjelper deg gi presise kutt - uansett hvilken arbeidsoppgave du skal utføre.

Saging i de fleste typer materiale

Vårt sortiment sager består av baufilbuer, buesager og flere ulike spesialsager til saging i de fleste materialer, som for eksempel metall, betong, tre, gips og plast. Uansett hvilket materiale du ønsker sage i får du presisjon og kontroll med våre sager.

effektiv 3-trinns sliping

For å oppnå optimal presisjon og kontroll fokuserer vi mye på sliping av sagtennene. For de mest avanserte modellene bruker vi en 3-trinns sliping, som gjør sagen ekstremt effektiv og samtidig sørger for fine kutt uten flising.

miljøvennlig voksbasert lakk

Flere av våre sagblad er dekket med miljøvennlig voksbasert pulverlakk som reduserer friksjon og risikoen for at sagen klyper/klemmer. Viktigere, det gjør at du kan sage med maksimal presisjon og kontroll.

Designet for profesjonelle

HBX Håndsagen er designet for profesjonelle. Sagen garanterer en fint kutt hver gang og lar deg sage raskt og rett. Med robust design, utbyttbart sagblad og en unik sagbladbeskyttelse er dette et verktøy i høy kvalitet med lang levetid.

ergonomisk design

Vi utvikler alltid verktøy med tanke på kroppen din. Det er en av grunnene til at vi involverer profesjonelle brukere tidlig i utviklingsprosessen. For oss er utfordringen å sikre at verktøyet yter sitt beste samtidig som det gir minimel belastning på kroppen. For segmentet sager handler det da om å redusere vibrasjon og friksjon.

spesialsager for spesielle oppgaver

Vårt sortiment sager består av noen spesialsager, fra presisjonsarbeid til mindre jobber. Uansett hva utfordringen er, så har vi en sag for deg. For å finne ut hvilken sag som passer deg og ditt arbeid best, les mer her.

Utforsk mer

Hvordan vi ble eksperter på sager

Det kreves en ekspert for å bli en ekspert. Som vi vet stiller proffen høye krav til en sag og vi involverte de derfor i utviklingen av våre nye sager. Det tok ikke lang tid før vi innså at en veldig god sag trenger tre ting; Effektiv sliping, finne de rette vinklene og en god balanse.

Les om vår vei til skarpe sager

Designet for å forenkle proffens hverdag

En god sag handler i stor grad om effektivitet. Vi presenterer stolt sagen som er utviklet sammen med profesjonelle brukere - HBX - vår fineste og mest presise håndsag. HBX Håndsagen har mange egenskaper designet for å gjøre hverdagen til proffen enklere - fra hvordan bladet er slipt til hvordan sagen oppbevares.

Les mer om HBX sagen

Fem ting du bør se etter når du kjøper sag.

Uansett om du er en profesjonell håndverker eller en DIY entusiast vil disse tipsene hjelpe deg med hvilke egenskaper du skal se etter ved kjøp av ny sag.

Se vår kjøpsguide

Spør oss