Partner login

Ta vare på sagen din

Hultafors - Norge

Selv om våre sager er produsert i høykvalitets materiale vil de til slutt bli utslitt ved ofte bruk. Det er noen måter du kan hjelpe til å øke levetiden på sagen samt vedlikeholde presisjonen. Følg instruksjonene om vedlikehold under.

Tørk av sagbladet

Gjør det til en rutine å tørke av sagbladet med en klut etter bruk for å unngå overflaterust. Dersom sagen din har bladbeskyttelse bør du benytte deg av den. Sager som kommer uten rustbeskyttelse, slik som Japansagen, bør tørkes og oljes dersom den ikke skal brukes på en stund. Og selvfølgelig bør ikke sagen oppbevares utendørs.

Skift slitte sagblad

Et slitt ut sagblad gjør det både mindre effektivt og presist. Når bladet og tennene er slitt kan du bytte sagblad om mulig og resirkulere det gamle. Aldri prøv å slipe sagbladet på egenhånd.

REsirkuler håndtaket

På flere av våre sager kan du bytte ut sagbladet, men da håndtaket er slitt ut er det på tide å investere i en ny sag. Resirkuler håndtaket ut fra hvilket materiale det er; plast, stål eller tre.

Utforsk mer

Hvordan sage sikkert og effektivt.

Sage for hånd er en ferdighet ikke alle har. Vi har satt sammen en enkel guide for hvordan du kan sage mest mulig sikkert, effektivt og ergonomisk.

Lær mer om ergonomisk saging

Sager med presisjon.

Vi tilbyr et komplett sortiment sager i høy kvalitet med ergonomisk design og den nyeste slipe-teknologien. Uansett hvilken oppgave du skal utføre har vi sagen for deg.

Les mer om våre sager

Hvordan vi ble eksperter på sager

Det kreves en ekspert for å bli en ekspert. Som vi vet stiller proffen høye krav til en sag og vi involverte de derfor i utviklingen av våre nye sager. Det tok ikke lang tid før vi innså at en veldig god sag trenger tre ting; Effektiv sliping, finne de rette vinklene og en god balanse.

Les om vår vei til skarpe sager

Spør oss