Partner login

Slegger til å stole på

Hultafors - Norge

kraftfulle hoder og sterke skaft.

Slegger til å stole påVåre slegger er produsert for å tåle tøffe tak. De er smidd i kvalitetsstål som herdes for å bli ekstra holdbare. Skaftene produseres av sterkt og fleksibelt amerikansk hickorytre eller glassfiber.

Hickorytre er sterkt og fleksibelt, og har i lang tid blitt brukt til ulike skaft. Skaft av glassfiber gir økt livslengde og sikkerhet.

Men det er også viktig at du bruker sleggen på riktig måte. Det aller viktigste er at du ikke slår mot andre herdede gjenstander av stål!

Dersom det skulle gå en flis ut av stålet ved et slikt slag ville det kunne ha samme effekt som en kule fra et våpen av lav kaliber. For å beskytte øynene dine bør du alltid bruke beskyttelsesbriller når du bruker en slegge.

Tenk også på at du ikke oppbevarer sleggen i nærheten av en varmekilde, ettersom det finnes en risiko for at treet krymper og at skallen da løsner.

riktig slag.

I vårt sleggesortiment finnes slegger for tre, sten og metallarbeid. Ved å velge riktig slegge med rett utformet hode så blir ditt arbeid både mer sikkert og mer effektivt..

Spør oss