Partner login

Bjørk, aluminium eller glassfiber

Hultafors - Norge

Foruten vår klassiske tommestokk i tre tilbyr også Hultafors tommestokker i aluminium og glassfiber.

Tommestokken i aluminium verdsettes av de som arbeider nær varme, f.eks sveising. Tommestokken i glassfiber tåler fuktighet best og er derfor et godt valg for de som murer og sparkler eller arbeider i våte miljøer.

Se etter trekanten

På alle tommestokker fra Hultafors er det en rød trekant. I den står bokstavene KHJK, initalene på grunnleggeren Karl Hilmer Johansson Kollèn.

Dette er altså ingen varseltrekant. Den bør absolutt være tilstede på tommestokken du holder i. Har den ikke trekanten på seg er den ikke fra Hultafors, og vi kan ikke garantere kvaliteten.

Tommestokk eller meterstokk?

Den har jo ofte ikke lenger gradering i tommer. Derfor kaller vi den også meterstokk.

Selvfølgelig er det en meterstokk

Den røde enden

Den røde enden på Hultafors tommestokken som stikker opp fra tommestokklommen har lenge vært et kjennetegn på en proff. Siden den ble oppfunnet i 1883 har tommestokken påvirket designen på arbeidsbukser og er den dag i dag førstevalget når det skal måles.

Du vet når du er proff.

Slik lager vi tommestokken din

I tommestokkfabrikken i Hultafors produseres den klassiske tommestokken i lys glassbjerk med rødmalte ender. Alle deler produseres i fabrikken i en effektiv organisering av dyktige fagfolk.

Slik lages Hultafors tommestokken

Først bygger vi maskinene

Er man først er det ingen man kan følge og ingen deler som kan bestilles. Derfor har vi på Hultafors alltid vært stolte av å gjøre alt selv.

Vi har alltid bygget våre egne maskiner

Spør oss