Partner login

Først bygger vi maskinene

Hultafors - Norge

Er man først ute med noe må man finne ut hvordan man skal gjøre ting og ingen ferdige deler som kan bestilles. Derfor har vi på Hultafors alltid vært stolte over å gjøre alt selv.

Hultafors har ingen underleverandører. Alt som kommer til fabrikken er råvarer. Ved siden av tømmer er det messingbånd og kaldvalset båndstål som vi bruker til nagler, hengsler, ledd og beslag.

Unike maskiner

Produksjonen er en spesialisert prosess med unike maskiner som ikke kan kjøpes. De er konstruert og bygget på stedet av Hultafors sine egne ingeniører.

konstant forbedring

Det er akkurat denne kunnskapen og søken etter kontinuerlig forbedring som har gjort at en svensk oppfinnelse fra 1883 fortsatt står sterkt i konkurranse med produsenter i Østen.

Riktig materiale for oppgaven

Foruten vår klassiske tommestokk i tre tilbyr også Hultafors tommestokker i aluminium og glassfiber.

Bjørk, aluminium eller glassfiber

Tommestokk eller meterstokk?

Den har jo ofte ikke lenger gradering i tommer. Derfor kaller vi den også meterstokk.

Selvfølgelig er det en meterstokk

Den røde enden

Den røde enden på Hultafors tommestokken som stikker opp fra tommestokklommen har lenge vært et kjennetegn på en proff. Siden den ble oppfunnet i 1883 har tommestokken påvirket designen på arbeidsbukser og er den dag i dag førstevalget når det skal måles.

Du vet når du er proff.

Slik lager vi tommestokken din

I tommestokkfabrikken i Hultafors produseres den klassiske tommestokken i lys glassbjerk med rødmalte ender. Alle deler produseres i fabrikken i en effektiv organisering av dyktige fagfolk.

Slik lages Hultafors tommestokken

Spør oss