Partner login

Vi har gjort meterstokken lengre

Hultafors - Norge

Det har vært etterspørsel etter en smidig meterstokk tilpasset dagens byggestandarder. Derfor lanserer vi nå en 240 cm lang meterstokk i et smidig format.

Et ikon

Den nye unike meterstokken er basert på klassikeren fra 1883, men har blitt utstyrt med to ekstra ledd for å få den 240 cm lang.

Akkurat som klassikeren fra 1883 er den produsert i glassbjørk, utstyrt med ledd i svensk stål og har de karakteristiske røde endene.

Meterstokk i perfekt lengde

Fordelen med den nye modellen er at man kan ta mål av f.eks gipsplater og takhøyder uten å måtte flytte meterstokken.

Dersom du skal ta mål på 240 cm trenger du ikke en upraktisk meterstokk på 3 meter. Med vår nye modell kan du ta fulle mål og fortsatt arbeide effektivt.

Lett gjenkjennelig

Meterstokken på 240 cm er lett å kjenne igjen da den har tydelig print på begge sidene.

Se produktsiden til meterstokk 59-2.4-12

Utforsk mer

Den røde enden

Den røde enden på Hultafors tommestokken som stikker opp fra tommestokklommen har lenge vært et kjennetegn på en proff. Siden den ble oppfunnet i 1883 har tommestokken påvirket designen på arbeidsbukser og er den dag i dag førstevalget når det skal måles.

Du vet når du er proff.

Slik lager vi tommestokken din

I tommestokkfabrikken i Hultafors produseres den klassiske tommestokken i lys glassbjerk med rødmalte ender. Alle deler produseres i fabrikken i en effektiv organisering av dyktige fagfolk.

Slik lages Hultafors tommestokken

Først bygger vi maskinene

Er man først er det ingen man kan følge og ingen deler som kan bestilles. Derfor har vi på Hultafors alltid vært stolte av å gjøre alt selv.

Vi har alltid bygget våre egne maskiner

Spør oss