Partner login

Avanserte kniver

Hultafors - Norge

En god kniv bør passe perfekt i hånden og være enkel i bruk. Samtidig være robust, pålitelig og ha alle de viktigste funksjonene.

Vi vet dette fordi vi utvikler våre kniver i tett samarbeid med profesjonelle håndverkere som hjelper oss teste alle komponenter i praksis. Da de var fornøyde visste vi at våre nye kniver kunne leve opp til de tøffe kravene i en håndverkers hverdag.

Ergonomisk presisjon og kontroll

Vi skal lage brukervennlige kniver som har god ergonomi samt maksimal presisjon og kontroll. Alle våre universalkniver har derfor komfortabelt og ergonomisk designet fingergrep som øker sikkerheten ved bruk i alle situasjoner. I tillegg har knivene en smal spiss som gjør at du kan skjære med presisjon.

Enkel å bruke og rengjøre

For å gjøre våre knivblader så brukervennlige som mulig har vi eliminert alle unødvendige komponenter og redusert antall løse deler. Dette øker levetiden til kniven da det er færre deler som kan bli ødelagt eller falle av. Det gjør det også lettere å holde kniven ren og forhindrer støv og gips i mekanismen. Gummidelene kan demonteres for gjennvinning.

raskt og sikkert bladbytte

Du kan enkelt åpne våre nye kniver uten verktøy for raskt og sikkert bytte ut slitte knivblad. Alle delene er festet til kniven og vil ikke falle ut, noe som er en stor fordel dersom du ved bladbytte står i stige eller stillas.

For å forenkle bladbytte prosessen ytterligere kommer nå alle knivblader fra Hultafors i en fjærspent dispenser med plass til 10 knivblad. Dispenseren passer på innsiden av håndtaket på våre universalkniver slik at du alltid har et nytt og skarp knivblad tilgjengelig.

oppbevaring av brukte knivblad

Du kan også oppbevare brukte knivblad på baksiden av dispenseren. Da trenger du ikke legge fra deg knivblad rundt om kring på arbeidsplassen som kan føre til kuttskader.

Utforsk mer

Spesialtilpasset knivblad til ulike arbeidsoppgaver

Optimal presisjon og ytelse krever et verktøy designet spesifikt til arbeidsoppgaven. Derfor har Hultafors utviklet universalkniver med en rekke knivblader, slik at du får et knivblad som passer ditt behov.

Spesialtilpassede knivblad

Velg riktig knivblad

Hultafors har seks ulike knivblader til universalkniver som dekker ulike behov ut fra arbeidsoppgaven. For å finne knivbladet du trenger, bruk hurtigguiden under.

Se vår knivblad guide

Spør oss