Partner login

Spesialiserte knivblad

Hultafors - Norge

Optimal presisjon og ytelse krever et verktøy designet spesifikt til arbeidsoppgaven. Derfor har Hultafors utviklet universalkniver med en rekke knivblader, slik at du får et knivblad som passer ditt behov. Du får en fjærspent dispenser med 10 knivblader for raskt og enkelt bladbytte.

spesialiserte knivblad

Du kan velge mellom seks ulike knivblad fra Hultafors produserte i utvalgt stål som dekker ulike behov ut fra yrke/arbeidsoppgave. Kort fortalt; Allround knivblad er et pålitelig valg for allsidig bruk, mens Performance har lengre levetid og Edge er ekstra skarpt.

Knivblad med krok passer gulvleggerne og Safety kommer med butt spiss for å redusere risikoen for stikkskader. Sist, men ikke minst, har du Stamina - et blad som er skarpere og mer holdbart enn noe annet knivblad.

Hultafors universalknivblad guide

For å ta en nærmere titt på hvilke knivblad som passer deg og dine arbeidsoppgaver, ta en titt på Hultafors universalknivblad guide.

Universalknivblad guide

en smartere måte å bytte blad

Selv om det er vanlig at universalkniver har ekstra rom til knivblader i håndtaket, er bladbytte ofte en omstendelig prosess. For å forenkle denne prosessen kommer alle knivblad fra Hultafors pakket i en smart fjærspent dispenser med plass til 10 knivblad.

Dispenseren passer på innsiden av håndtaket på universalknivene slik at et skarpt knivblad alltid er tilgjengeli. Dispenserne er fargekodet ut fra funksjon (se Hultafors knivblad guide) slik at du enklere skal kunne veldig riktig knivblad.

Lagring av brukte knivblad for en sikrere arbeidsplass

Brukte knivblad, hva gjør du med disse? En smart funksjon på Hultafors sine universalkniv dispensere er lagringen av brukte knivblad på baksiden. Dette gjør at du kan lagre brukte knivblad i kniven og du trenger ikke legge det fra deg på arbeidsplassen.

Utforsk mer

Avanserte kniver

En god kniv bør passe perfekt i hånden og være enkel i bruk. Samtidig være robust, pålitelig og ha alle de viktigste funksjonene.

Universalkniver med presisjon og kontroll

Velg riktig knivblad

Hultafors har seks ulike knivblader til universalkniver som dekker ulike behov ut fra arbeidsoppgaven. For å finne knivbladet du trenger, bruk hurtigguiden under.

Se vår knivblad guide

Spør oss