Partner login

Velg riktig knivblad

Hultafors - Norge

Hultafors har seks ulike knivblader til universalkniver som dekker ulike behov ut fra arbeidsoppgaven. For å finne knivbladet du trenger, bruk hurtigguiden under.

Allround - Allsidig knivblad

Knibladet Allround tilbyr perfekt kombinasjon mellom ytelse og slitestyrke, og er et pålitelig valg til de fleste arbeidsoppgaver som f.eks gipsplater, våtromsgulv, glassfiberduk og tekstiler.

Knivblad Allround UBA

Edge - knivblad med presisjon

Edge er litt skarpere enn Allround og er et godt valg dersom du bruker kanten på knivbladet (og ikke spissen), som f.eks ved kutting av linoleumgulv eller glassfiberduk. Trenger du en kniv mer spesialisert til gulvlegger, bør du heller bruke knivblad med krok.

Knivblad Edge UBE

Knivblad med krok - Gulvleggerens valg

Knivblad med krok passer til gulvleggere og kommer med en krok for effektiv kutting av gulvmaterialer.

Knivblad med krok UBH

Performance - for tøff bruk i krevende arbeidsmiljøer

Performance er produsert i sterkt stål og har en slitesterk spiss. Det kraftige knivbladet er designet for tøff bruk i krevende arbeidsmiljøer, som f.eks. ved gipsing av høye bygninger.

Performance UBP

Knivblad med avrundet spiss - reduserer risiko for stikkskader

Knivbladet med avrundet spiss reduserer risikoen for stikkskader og er et godt valg for kutting av tape og andre lignende materialer. Knivbladet brukes sammen med Hultafors universalkniv USRA hvor knivbladet automatisk trekker seg tilbake når det ikke belastes.

Knivblad med avrundet spiss UBS

Stamina - for ekstra tøff kutting

Høykvalitets stål, høyteknologisk sliping, skarpere og lengre levetid gjør Stamina det beste valget for de aller tøffeste oppgavene. Opplev god presisjon og kontroll ved kutting i materialer som f.eks flammehemmende gipsplater og ekstra sterk fiberglassduk.

Stamina UBX

Utforsk mer

Spesialtilpasset knivblad til ulike arbeidsoppgaver

Optimal presisjon og ytelse krever et verktøy designet spesifikt til arbeidsoppgaven. Derfor har Hultafors utviklet universalkniver med en rekke knivblader, slik at du får et knivblad som passer ditt behov.

Spesialtilpassede knivblad

Avanserte kniver

En god kniv bør passe perfekt i hånden og være enkel i bruk. Samtidig være robust, pålitelig og ha alle de viktigste funksjonene.

Universalkniver med presisjon og kontroll

Spør oss