Partner login

Vater aluminium MST 180

Hultafors - Norge

Vater aluminium MST er våres kraftigste og mest følsomme vater. Uknuselige blokklibeller som er UV-bestandig og tåler temperaturendringer, med 30% forstørrelsesglass og selvlysende reflektorer for enkel avlesning.

hvordan forbedre det beste?

MST vater har de mest følsomme libellene på markedet

Du finjusterer og forbedrer hver lille detalj. Dette er grunnen til at den nye versjonen av Hultafors MST 180 vater kan virke uforandret ved første øyekast. Den har fortsatt den mest følsomme libellen, har ISO-9001 sertifisert montering for unik lav toleranse og solid profil som gir styrke og stabilitet.

Forbedret håndtak for bedre balanse.

Ser du derfor nærmere etter vil de se at formen og plasseringen på håndtakene på har blitt endret for bedre balanse og profilen har fått timeglassform for å hindre at skitt setter seg fast i vateret.

Ny montering av libellene med + 30 % forstørrelsesglass øker lesbarheten fra alle vinkler, spesielt ved avlesning fra undersiden..

Ny funksjon for montering av skap

I tillegg er det nå spor i profilen som gjør det lettere å henge opp f.eks skap på vegg. Da skrur du MST vateret direkte i veggen og lar skapet hvile på det mens du fester skapet, så skrur du MST vateret ut igjen.

Kort fortalt - kongen av vater regjerer fortsatt.

Produktinformasjon MST 180

Les mer om vårt sterkeste og mest følsomme vater. Med uknuselig blokklibelle som er UV-bestandig og tåler temperaturendringer. Libellen har også +30% forstørrelsesglass og selvlysende reflektorer for enklere avlesning.

Les mer om MST vater

Utforsk mer

Hvorfor følsomhet har betydning.

Desto mer følsom libellen er, desto mer presist er vateret. Libellens følsomhet avhenger av hvor raskt boblen beveger seg når du løfter enden på vateret.

Lær mer og se vår video

Hvor nøyaktig er vateret ditt?

Produksjonstoleranse er summen av alle mulige småfeil som kan oppstå under produksjon. Toleransen avhenger av følsomheten og at denne verdigen skal være så lite som mulig.

Les mer og se vår video

5 fakta om libeller.

De væskefylte beholderne som gir korrekt avlesning kalles libeller. Væsken i libellen er en olje- og alkoholblanding som gjør at boblen kan bevege seg fritt.

Lær mer om libeller

Hvorfor lengden har betydning.

Vateret styrke er avhengig av profilens form og tykkelse, sammen med hullene til libellene.

Lær mer om profiler og endeklosser

Spør oss